Ο Κούτσερ δήλωσε ότι προσθέτει περιστασιακά μια σταγόνα χυμού πορτοκαλιού στον καφέ του αντί για κρέμα.
Συγκεκριμένα ανέφερε: “Δεν μου αρέσουν οι κρέμες. Συνήθως πίνω σκέτο καφέ. Αυτό είναι το αγαπημένο μου: ο μαύρος καφές. Αλλά, περιστασιακά, μου αρέσει ο μαύρος καφές ελαφρού καβουρδίσματος και ένα από τα πράγματα σχετικά με τον ελαφρά καβουρδισμένο μαύρο καφέ είναι ότι έχει νότες εσπεριδοειδών… Είναι η οξύτητα που του δίνει κατά κάποιο τρόπο μια φωτεινότητα όταν πίνεις καφέ.”
“Λοιπόν, αν έχω ποτέ έναν μέτρια καβουρδισμένο καφέ και πω, ‘Α, πραγματικά θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο ελαφρύς’, βάζω μια σταγόνα χυμό πορτοκαλιού, όχι περισσότερο, και έτσι του χαρίζει μια μικρή γλυκύτητα”, εξήγησε.
Όταν η Κέλι Κλάρκσον του είπε ότι θα δοκιμάσει καφέ με χυμό πορτοκαλιού, ο Κούτσερ τόνισε να μην βάλει πολύ χυμό πορτοκαλιού στην κούπα. “Μόνο μια σταγόνα. Μην το παρακάνεις”, προειδοποίησε ο Κούτσερ. “Αν το παρακάνεις, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό”, πρόσθεσε.