Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τις έντονες εκφράσεις θαυμασμού από φαν του στη σκηνή, τη δυσκολία να αντιμετωπίσει την αναγνωρισιμότητα στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και τους Έλληνες καλλιτέχνες με τους οποίους τον μπερδεύει ο κόσμος.

Ο τραγουδιστής αρχικά μίλησε για το διαζύγιό του και όσα γράφτηκαν μετά τον χωρισμό από τη Σίσσυ Χρηστίδου που τον στενοχώρησαν. «Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ. Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου» είπε αρχικά.

Συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι: «Έχει τύχει να μιλήσω με δημοσιογράφο που ο κόσμος τον κατακρίνει, τον πήρα με καλή διάθεση και με εντυπωσίασε το πως προσάρμοσε τη στάση του μετά».

«Η επαγγελματική μου αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα μέσω της προσωπικής μου ζωής ήρθαν μαζί και πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω» δήλωσε στη συνέχεια.

Ενώ σχετικά με τα ευτράπελα στη σκηνή αλλά και για τους καλλιτέχνες που τον έχουν μπερδέψει, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Μία κοπέλα μου άφηνε την βέρα της πάνω στη σκηνή επανειλημμένα και μία άλλη κοπέλα ήθελε να υπογράψω πάνω στο στήθος της. Με μπερδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο Μάστορα, εντάξει ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος, δεν με πειράζει. Έχει τύχει να με μπερδέψουν και με τον Μύρωνα Στρατή, άλλα και με τον Ησαΐα Ματιάμπα, κάτι το οποίο με προβλημάτισε, δεν ξέρω γιατί».

Χρηστίδου για τη δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη: «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»

Σίσσυ Χρηστίδου: Σκληρή απάντηση στον Θοδωρή Μαραντίνη για όσα είπε

Διαβάστε ακόμη: