Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Kαλύτερα Αργά» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει, μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί.

Αφορμή για τις φήμες στάθηκε ένα ντουέτο που είχαν κάνει μαζί στο MadWalk. Έκτοτε, όλοι έλεγαν πως οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά. Ωστόσο, γρήγορα διέψευσαν και οι δύο αυτά τα δημοσιεύματα.

Καλεσμένος στην εκπομπή, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε επί του θέματος: «Γενικά με ενοχλούν τα κλισέ ότι κάνεις μια συνεργασία και ξαφνικά οι δύο άνθρωποι έχουν σχέση. Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που στηρίζονται σε αυτό. Να γράψουν κάτι χωρίς να έχουν κάτι δεδομένο. Πολλές φορές γράφουν κάτι που έχουν μια βάση. Τώρα δεν ξέρω πώς το σκέφτονται».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είναι ανόητο, αν όχι αντιεπαγγελματικό; Μου έχει τύχει να ακούσω πράγματα όχι που ισχύουν, αλλά που να τα έχει πει κάποιος και να διαρρεύσει η άποψή του».

Τέλος, κατέληξε: «Αυτό με την Παπουτσάκη ήταν τελείως εκτός και ανυπόστατο. Με έφερε σε δύσκολη θέση όπως και την Κατερίνα γιατί έχουμε και παιδιά. Έχουμε δει να γράφονται για κάποιους ανθρώπους και μετά βγαίνουν φωτογραφίες. Αλλά για εμάς δεν υπήρχε καμία ένδειξη και ήταν λίγο περίεργο».

Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν, ζορίστηκα πολύ

Διαβάστε ακόμη: