Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη μητρότητα, την καριέρα της στην υποκριτική και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά που συμμετείχε.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Από πολύ μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και τη μουσική. Με το τραγούδι έχω στενή σχέση. Τραγουδούσαμε με τους γονείς μου στα ταξίδια που κάναμε. Σταμάτησα να τραγουδάω όταν οι γονείς μου πήραν διαζύγιο και τραγούδησα ξανά στη σχολή».

Στην συνεχεία, μίλησε για τα σχόλια που άκουσε για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πάρα πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο».

Επίσης, μοιράστηκε την άποψή της πάνω στη μητρότητα: «Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα. Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι στην κοσμάρα μου. Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου φέρθηκαν σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο».

Τέλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε: «Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, δεν χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω δουλειά».

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Eίχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Έπαθα μεγάλη ζημιά»

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αλήθεια για τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Διαβάστε ακόμη: