Η 96η τελετή των Όσκαρ ολοκληρώθηκε και στα highlights της μεγάλης βραδιάς του κινηματογράφου, συγκαταλέγεται η εμφάνιση του John Cena.

Όλα τα βλέμματα φυσικά και στο λαμπερό κόκκινο χαλί των Όσκαρ με τα διαμάντια και τους πολύτιμους λίθους να είναι φέτος οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, καθώς οι κυρίες του Χόλιγουντ έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν για τη λάμψη τους και τα πανάκριβα κοσμήματά τους.

«Πιστεύω ότι θα δείτε διαμάντια… διαμάντια και πολλά μεγάλα… διαμάντια», είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά στο Reuters η Βικτόρια Ρέινολντς, αντιπρόεδρος της Tiffany & Co. «Τα Όσκαρ είναι πάντα, φυσικά, η βιτρίνα για απίστευτους πολύτιμους λίθους».

Όσκαρ 2024: Το εντυπωσιακό look της Έμμα Στόουν

To απόλυτο φαβορί για το αγαλματίδιο του Α’ Γυναικείου Ρόλου είναι η Έμα Στόουν, η «Μπέλα Μπάξτερ» από το Poor Things σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

Πολλοί περίμεναν πως η διάσημη πρωταγωνίστρια θα εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί ως… Μπέλλα Μπαξτερ, την ηρωίδα δηλαδή που υποδύεται στην ταινία, όμως εκείνη έκανε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη με την εμφάνισή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fandango (@fandango)

Όσκαρ 2024: Ο γυμνός John Cena

Ο John Cena εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή του Dolby Theatre για να παρουσιάσει το βραβείο καλύτερων κοστουμιών. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν ήταν κυριολεκτικά γυμνός στα Όσκαρ. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα παρασκήνια, αποκαλύπτουν πως φορούσε ειδικό εσώρουχο.

Η εμφάνισή του σόκαρε τόσο τους παρευρισκόμενους, όσο και τους εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά την τελετή. Αρχικά ο πρώην superstar και παλαιστής του WWE εμφανίστηκε δειλά στη σκηνή, καθώς φάνηκε να το συζητάει το θέμα της εμφάνισής του με τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ.

Τελικά ο Cena… πείστηκε και προχώρησε προς το μικρόφωνο έχοντας ως μοναδική κάλυψη στο επίμαχο σημείο την κάρτα των υποψηφιοτήτων. Αφότου έπαιξε το βίντεο των υποψηφιότήτων με τελικό νικητή το Poor Things, έγινε μια περίτεχνη αλλαγή της εμφάνισης του Cena, από τους ενδυματολόγους της παραγωγής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SensaCine Latam (@sensacinemx)

Όσκαρ 2024: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Oscars (@theoscarsworld)

 

Όσκαρ 2024: Οι εμφανίσεις στο πάρτι μετά τα βραβεία

Διαβάστε ακόμη: