Συγκλονίζει η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά έναν από 12χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αναφέρει πως 15χρονος προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του. Ένας 11χρονος φαίνεται πως ήταν «παρών» στην κακοποίηση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο ανηλίκων και ο ένας εξ αυτών έχει συλληφθεί, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Κατά την καταγγελία, το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν οι δύο ανήλικοι οδήγησαν τον 12χρονο στο σπίτι του ενός εξ αυτών.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του φερόμενου ως θύματος, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης από συμμαθήτριές της

Υπενθυμίζεται ότι χθες, το φως της δημοσιότητας είδαν ντοκουμέντα από την υπόθεση ξυλοδαρμού μίας 15χρονης μαθήτριας στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη από συνομήλικους της.

Μάλιστα αφού την ξυλοκόπησαν, στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στο TikTok όπου φαίνεται η 15χρονη να αρπάζει και με τα δύο της χέρια το κορίτσι από τα μαλλιά.

Εκείνη πέφτει στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα, όσο δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ομάδα των ανήλικων κοριτσιών μετέφερε τη 15χρονη από την πιτσαρία σε άλλο σημείο και ένα από τα κορίτσια τη χτυπούσε στο κεφάλι.

Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από διαφορετικά σχολεία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης που ξυλοκοπήθηκε, Θανάσης Χατζάκος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.

«Μου έχουν δώσει εντολή για να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία ανηλίκων για το δεύτερο περιστατικό, αυτό από το οποίο προέρχεται το βίντεο, γιατί είχε σημειωθεί και ένα πρώτο περιστατικό τον Φεβρουάριο που πάλι είχε ξαναχτυπηθεί η εντολέας μου, το οποίο μάλιστα οι γονείς το κατήγγειλαν. Το ίδιο θύμα δηλαδή  χτυπήθηκε από μία άλλη κοπέλα της παρέας. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου, αλλά δεν έγινε τίποτα και ακολούθησε το δεύτερο περιστατικό», είπε αρχικά.

«Βέβαια τώρα βλέπουμε μία κλιμακούμενη συμπεριφορά και μάλιστα μία θρασύτατη συμπεριφορά, που τράβηξαν σε βίντεο και το ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο TikTok. Έγινε μία επίπληξη από το σχολείο και είδαμε ότι δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, γιατί μετά από λίγο καιρό έγινε το 2ο περιστατικό με κλιμακούμενη κατάσταση γιατί υπήρξαν πιο σφοδρά χτυπήματα, αλλά και βιντεοσκοπήθηκε. Μάλιστα αυτό το βίντεο δεν γυρνάει μόνο στο TikTok αλλά σε όλα κινητά από τα παιδιά του σχολείου. Φανταστείτε την διαπόμπευση αυτού του κοριτσιού. Δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα άτομα γι’ αυτό κάναμε την μηνυτήρια αναφορά. η κοπέλα που τη χτυπάει έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν είναι μόνο αυτή, είναι 10-12 άτομα που συμμετέχουν», συμπλήρωσε ο κ. Χατζάκος.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό

Μία παρέα κοριτσιών, έβγαλε τη 15χρονη έξω από την πιτσαρία και την οδήγησαν σε άλλο σημείο. Μία από αυτές άρχισε να τη χτυπάει, όσο οι υπόλοιπες τραβούσαν βίντεο που αργότερα ανέβηκε στο TikTok.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Κάνει λόγο για βρισιές, χτυπήματα μέχρι και κάψιμο των μαλλιών της.

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στη Δευτεροβάθμια, με το σοκαριστικό βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα να διερευνάται.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της 15χρονης, η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές και πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές του σχολείου. Μάλιστα, το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις.

Ειδικότερα, η μητέρα έχει ενημερώσει το σχολείο αναφέροντας ότι το παιδί έχει υποστεί στο παρελθόν κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα της και συνεχείς απειλές.

Διαβάστε περισσότερα