Βρέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα ένα βράδυ σε ένα πάρτι γενεθλίων προσωπικού μου φίλου, εκδότη ενός από τα πιο έγκυρα οικονομικά σάιτ της αγοράς!

Πέραν του πολύ καλού κλίματος που επικρατούσε αλλά και πολλών φίλων και συναδέλφων που είχα χρόνια να δω – και χάρηκα πολύ- εκείνο που πραγματικά μου έκανε εντύπωση ήταν η αντιμετώπιση των παρισταμένων επιχειρηματιών, χρηματιστών, ανθρώπων της αγοράς, στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Εξάρχου!

Στην κυριολεξία «έκαναν ουρά» για να τον χαιρετίσουν, για να καταθέσουν διαπιστευτήρια, να αποσπάσουν μια κουβέντα έστω ή να κάνουν μια γνωριμία!

Πιστέψτε με ήταν πραγματικά εντυπωσιακό ως γεγονός, που καταδεικνύει στην πράξη πόσο ισχυρός και παρεμβατικός – επιδραστικός στα δεδομένα της αγοράς και της οικονομίας είναι πλέον ο όμιλος Εξάρχου- Μπάκου – Καϋμενάκη, ιδίως μετά τα 2 μεγάλα deals με Άκτωρα και Attica Bank, που τους ανεβάζουν το status στα ύψη και τους καθιστούν νέους ισχυρούς παίκτες του παιχνιδιού, σε συνδυασμό με την «εισβολή» στα media που ήδη πραγματοποιείται!

Τέτοια αντιμετώπιση προς το πρόσωπο του Αλεξάνδρου Εξάρχου είχα να δω παλαιότερα από την εποχή Σωκράτη Κόκκαλη και στους καιρούς μας από την κυριαρχία Βαγγέλη Μαρινάκη! Σημάδια των καιρών…

Διαβάστε περισσότερα