Το δεύτερο πολιτικό νέο για σήμερα, μετά το πρώτο θέμα μας με τη δημοσκόπηση για το νέο όνομα της Νέας Δημοκρατίας, αφορά τον πρώην αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Το νέο μάλιστα προέκυψε συμπωματικά την ίδια ημέρα, χθες δηλαδή, που υπήρξε δήλωσή του για την “εξάρθρωση της τρομοκρατικής ομάδας”, που θα έβαζε μπουρλότο στο Εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή.

Πολιτικά, ο Καμμένος ουσιαστικά έχει αποσυρθεί, άλλωστε οι δουλειές πάνε καλά και προφανώς ο πρώην υπουργός ήθελε να πάρει τον (πολιτικό του) χρόνο, μέχρι νεωτέρας.

Μου μεταφέρουν, λοιπόν, ότι στις αθέατες σχετικές διαβουλεύσεις που γίνονται (και καλώς γίνονται) μεταξύ των μεγάλων κομμάτων για την ανεύρεση κοινώς αποδεκτών προσώπων, για υπηρεσιακή κυβέρνηση, ετέθη και το όνομα του Πάνου Καμμένου, εικάζω για το υπουργείο Άμυνας, τα θέματα του οποίου άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά.

Δεν ξέρω αν ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης μίας τέτοιας παρόμοιας πρότασης, αλλά αυτό που έμαθα είναι ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας εσχάτως αναπτύσσει αθόρυβα έντονη κινητικότητα, βλέπει παλιούς συνεργάτες, πολιτικούς, επιχειρηματίες και ανθρώπους της αγοράς εν γένει, κάποιους εκ των οποίων μάλιστα προσκαλεί για γενική ανταλλαγή απόψεων στο σπίτι του.

Είπαμε, εκλογές έρχονται, οι οποίες πάντοτε είναι εγκυμονούσες μελλοντικών καταστάσεων…

Διαβάστε περισσότερα