Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, για το «Night Out», το διαζύγιο των γονιών του αλλά και την είσοδο στην τηλεόραση που έκανε πριν από περίπου 15 χρόνια.

«Μου φαίνεται απίστευτο όταν έχω ανθρώπους απέναντί μου όπως ο Γιάννης Μπέζος. Με τους περισσότερους έχω άγχος, γιατί θέλω να είμαι καλός οικοδεσπότης. Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή συνέντευξη. Τα νούμερα τα βλέπω. Έχω ζήσει το να σου χαϊδεύουν τα αυτιά και το να σε καταρρακώνουν, αυτό με φόβισε» ανέφερε στην εφημερίδα «Secret».

Όσον αφορά τους γονείς του πρόσθεσε: «Οι γονείς μου ήταν στα όρια των χίπηδων, πολύ ανοιχτοί και είχαν πολύ καλή επαφή μαζί μου. Ήταν ονειρικά τα πράγματα μεταξύ μας, παρ’ όλο που περάσαμε από σαράντα κύματα. Αποφάσισαν να χωρίσουν όταν ήμουν 11 ετών αλλά το δουλέψαμε πολύ όλοι. Είχα πολύ κόσμο γύρω μου και πέρασε ομαλά ο χωρισμός».

Επίσης, σχετικά με τα πρώτα βήματα στην καριέρα του δήλωσε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν το Ιατρικό Απόρρητο στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Κιμούλη. Επειδή όμως υπήρχαν κάτι θέματα με το κανάλι, η σειρά βγήκε στον αέρα μετά από αρκετά χρόνια και έτσι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά στον αέρα ήταν οι “Λατρεμένοι μου Γείτονες”. Εκείνη η σειρά μπήκε απρόσμενα στη ζωή μου, εκεί ξεκίνησα να δουλεύω με συχνότητα και κατάλαβα πώς είναι η δουλειά».

Τέλος, αποκάλυψε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Βλέπω ειδήσεις και μου χαλάει η διάθεση, γιατί βάζω πάντα τον εαυτό μου στη θέση των ανθρώπων που μπορεί να περνάνε κάτι. Κλαίω συνέχεια και πολύ εύκολα, ακόμα και με τις διαφημίσεις. Μπορεί να μην κάτσει η μπεσαμέλ σε κάποιον και να κλαίω».

Ναταλία Γερμανού: Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε «εδώ ήσουν φάουλ»

Διαβάστε ακόμη: