Ο Βασίλης Καρράς έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στην Θεσσαλονίκη, αλλά το 1990, όταν «κατηφόρησε» στην Αθήνα, «απογειώθηκε» η καριέρα του.

Στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας τραγούδησε πλάι σε καλλιτέχνες όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νότης Σφακιανάκης, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, ο Παντελής Παντελίδης και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ στήριξε καλλιτέχνες στα πρώτα τους βήματα όπως οι Οικονομόπουλος, Φουρέιρα κ.α.

Σε κάθε εμφάνισή του γινόταν πανικός, καθώς ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα «κράχτες» της νυχτερινής Αθήνας από τις αρχές του ’90 ως και την έναρξη της πανδημίας.

Οι συνεργασίες του Βασίλη Καρρά στην Αθήνα

Το 1993 κι ενώ έχει ήδη κατέβει στην Αθήνα, τραγουδά στο Ποσειδώνιο μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Μια συνεργασία που πήγε εξαιρετικά και επαναλήφθηκε το 1996, αλλά και το 2018 στο Ποσειδώνιο.

Το 1998 μαζί με την Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν στο Γκάζι. Η Βανδή έκανε τα πρώτα της βήματα μαζί του, κάνοντας την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση με το τραγούδι «Γέλα μου». Το 2008 επαναλήφθηκε η συνεργασία στον Διογένη, παρέα με τον Νίνο.

Το 2002 τραγούδησε με τον Στέλιο Διονυσίου, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε η μεγάλη συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο Ribas.

Ακολούθησε μία περίοδος όπου τραγουδούσε στο Theatro, κυρίως με νέα πρόσωπα στο λαϊκό σχήμα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Την σεζόν 2011-12 τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Fix και ακολούθησε την επόμενη σεζόν η συνεργασία με Παντελή Παντελίδη και Πάολα πίσω στο Theatro. Στο ίδιο μαγαζί έναν χρόνο μετά, εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του δύο ανερχόμενα, τότε, ταλέντα, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελένη Φουρέιρα.

Το 2015 άλλαξε μουσική σκηνή και πήγε στο Εναστρον όπου είχε δύο πετυχημένες σεζόν, τη μία με Στέλιο Ρόκκο και Τάκη Ζαχαράτο και την δεύτερη με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όπου γέμιζαν τα τραπέζια κάθε βράδυ.

Την επόμενη χρονιά ήρθε η συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη, η οποία φημολογείται ότι δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο στα παρασκήνια. Ωστόσο, πάνω στη σκηνή, οι δύο τραγουδιστές ταίριαξαν καλλιτεχνικά.

Το 2019 ήρθε και η τελευταία μεγάλη συνεργασία του. Ηταν στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο. Μία συνεργασία που διακόπηκε πρόωρα στις αρχές του 2020 λόγω του lockdown.

Διαβάστε ακόμη: