Μπορεί ξέρετε, μεταξύ Ολλανδών του Ελλάκτωρα και Μπακοκαυμενάκηδων να έχουν σταματήσει οι εχθροπραξίες, μετά την πώληση στους Βαρδινογιάννηδες του 30% των μετοχών που κατείχαν οι «εφοπλιστές», ωστόσο οι νομικές ενέργειες μετόχων και διοίκησης του κατασκευαστικού – και όχι μόνο- ομίλου απέναντι στην πρώην διοίκηση, για κακοδιαχείριση, πράξεις και παραλείψεις, δεν έχουν ανακοπεί ούτε πρόκειται να σταματήσουν!

Εκείνο που προκύπτει, όπως καταλαβαίνω από τους ψιθύρους στους διαδρόμους του κτιρίου στον παράδρομο της Εθνικής οδού, στα σύνορα της Κάτω Κηφισιάς, είναι ότι ο μεν Εξάρχου θα την βγάλει καθαρή!

Για πολλούς και διάφορους λόγους! Τον οποίο παρεμπιπτόντως σταμάτησαν να…ψάχνουν οι Άραβες από τα Εμιράτα (είδατε πως έλυσε όλα τα ανοιχτά θέματα το ντηλ;)!

Και θα συνεχίσει απερίσπαστος το ψάρεμα σολωμού στην Ιρλανδία!

Αν και τώρα, για να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι, έχει ψαρέψει ακόμη πιο μεγάλα ψάρια!!!

Τον Σάκη όμως δεν τον βλέπω καλά!

Στον πρώην ισχυρό άνδρα του ομίλου θα εξαντλήσουν οι Ολλανδοί όλη την αυστηρότητα τους, καθώς ο Σάκης είναι εκείνος που φέρεται να καθοδήγησε από το παρασκήνιο την Farallon, τους Μπακοκαυμενάκηδες, τους εμπλεκόμενους υπουργούς και τους δικηγόρους που αναμείχθηκαν στην υπόθεση της Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Και ο Σάκης ως γνωστόν εμπλέκεται στην υπόθεση εσωτερικής πληροφόρησης με την πώληση μετοχών πριν την αύξηση κεφαλαίου.

Ενώ παρεμπιπτόντως, η κακουργηματική ουρά των εξοπλιστικών καθιστά ακόμη πιο δυσχερή τη θέση του!