Σε αλλαγή τακτικής απέναντι στον Ελλάκτωρα έχουν περάσει οι «εφοπλιστές» (στην Ελλάδα, ως γνωστόν, ό,τι δηλώσεις είσαι) Μπακοκαϋμενάκηδες, εξειδικευμένοι στο τράνζιτ πετρέλαιο στα διεθνή ύδατα του Περσικού Κόλπου, βαθείς γνώστες των κινήσεων πετρελαίου από το Ιράν και τη Βενεζουέλα του Μαδούρο!

Τα μιντιακά εξαπτέρυγα των Αρκάδων ποδοσφαιρανθρώπων, συνεπικουρούμενα από τα… Σεραφείμ και Χερουβείμ της επικοινωνίας, που ξέρουν εδώ και χρόνια καλά τη δουλειά τού «σούρτα-φέρτα» και του «πάρε-δώσε», έχουν εσχάτως επιδοθεί στην αποδόμηση του Ηλία Λιανού της Αρχιρόδον, θεωρώντας τον προφανώς «αδύναμο κρίκο» και υποστηρίζοντας ότι σε συνεννόηση με τους Ολλανδούς αγόραζαν από κοινού και συντονισμένα μετοχές του Ελλάκτωρα!

Βεβαίως, όλα τούτα δεν φτάνει να τα γράφουν τα καλοταϊσμένα και «μπουκωμένα» από τη… μάσα media, αλλά πρέπει να αποδεικνύονται βάσει των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές!

Το 4-3 που έγινε 1-6, και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά από την Επ. Κεφαλαιαγοράς

Και στην προκειμένη περίπτωση η περίφημη κυρία Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, που προσφάτως «άλλαξε» την ψήφο της και μετέτρεψε το υπέρ των Ολλανδών 4-3 του Αυγούστου σε 1-6 υπέρ των Μπακοκαϋμενάκηδων, οφείλει να λειτουργήσει βάσει ακλόνητων αποδεικτικών στοιχείων και όχι καθ’ υπόδειξη των κάθε λογής πληρωμένων κονδυλοφόρων!

Και επί τη ευκαιρία, διερωτώμαι –και θα ήθελα ειλικρινά την απάντηση και τη θέση της κυρίας Λαζαράκου, κατά τα άλλα εύθικτης που… «τρελαίνεται» και… αποσυντονίζεται μόλις γράφεται η οποιαδήποτε κριτική για πράξεις και παραλείψεις της όσον αφορά στην πώληση μετοχών του πρώην μεγαλομετόχου του Ελλάκτορα Σάκη Καλλιτσάντση τον Δεκέμβριο του 2020, δύο μόλις ημέρες πριν την ανακοίνωση της αύξησης κεφαλαίου!– τι ενέργειες έχει κάνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση που θεωρείται, και είναι, καραμπινάτη;

Οι Μπακοκαυμενάκηδες, τα διεθνή ύδατα στον Περσικό, το «άσπρισμα» και το …κόλπο να πουλήσουν στους Ολλανδούς σε διπλή τιμή!

Ποιος την έχει θάψει στα συρτάρια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και γιατί;

Μήπως η πρόεδρος της Ε.Κ. λειτουργεί εν προκειμένω με δύο μέτρα και δύο σταθμά; «Τρέχει» και «παραπέμπει» με δικαίωμα ακρόασης την υπόθεση των Ολλανδών και ταυτοχρόνως «αποσιωπεί» την κραυγαλέα και αυταπόδεικτη υπόθεση του Σάκη Καλλιτσάντση!

Αληθεύει ότι υπήρξαν παρεμβάσεις άνωθεν για να θαφτεί η υπόθεση;

Και αν ναι, τι ρόλο έχει παίξει προς αυτή την κατεύθυνση συγκεκριμένος δικηγόρος, φίλος και συνεργάτης επί χρόνια του Σάκη, με στενή συγγενική σχέση με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης;
Αυτά προς το παρόν…

ΥΓ.: Προς το… Σεραφείμ της (πληρωμένης) επικοινωνίας: Πάρε φόρα κι έλα…