Σε σκηνοθεσία του Damien Leone, βλέπουμε τον Art τον κλόουν να επιστρέφει στο Miles County και να τρομοκρατεί την πόλη ανήμερα του Halloween.

Πρόκειται για μια ταινία διάρκειας περίπου 2μιση ωρών η οποία είναι γεμάτη με αίμα και σοκαριστικές σκηνές, σε τέτοιο βαθμό που αρκετοί θεατές έφθασαν ακόμα και στη λιποθυμία παρακολουθώντας την. Αρκετοί ήταν και εκείνοι, μάλιστα, που επέλεξαν να αποχωρήσουν από την κινηματογραφική αίθουσα πριν τελειώσει η ταινία.

«#Terrifier2 ο φίλος μου λιποθύμησε και ο κινηματογράφος κάλεσε ασθενοφόρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

«Οι θεατές που είναι επιρρεπείς σε ζαλάδα, λιποθυμία ή έχουν αδύναμο στομάχι συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Έχουν ήδη υπάρξει πολλές περιπτώσεις λιποθυμίας και εμετού στους κινηματογράφους. Για όσους επιλέξουν να συνεχίσουν, εμείς σας προειδοποιήσαμε», αναφέρει από την πλευρά του ο παραγωγός του Terrifier 2, Steve Barton.

Παρά το γεγονός πως έχει ήδη απασχολήσει έντονα στα social media για την αγριότητά της, η ταινία έχει προλάβει να συγκεντρώσει βαθμολογία 91% στο Rotten Tomatoes.

Είναι θέμα χρόνου, μάλιστα, να έρθει και στην Ευρώπη, κάνοντας ακόμη πιο τρομακτική την περίοδο του Halloween. Αμφίβολο είναι, βέβαια, το ποσοστό εκείνων που θα επιλέξουν να τη δουν.

Διαβάστε ακόμη: