Η πρώην σύντροφος του Τάιγκερ Γουντς κατηγορεί τον αθλητή για σεξουαλική παρενόχληση, την περίοδο που εργαζόταν για εκείνον.

Η Έρικα Χέρμαν είχε σχέση με τον Τάιγκερ Γουντς για περισσότερα από πέντε χρόνια, σύμφωνα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το Sports Illustrated. Επίσης, εργαζόταν στο εστιατόριο του αθλητή στη Φλόριντα, το «The Woods Jupiter». Η 39χρονη κατήγγειλε ότι υποχρεώθηκε να υπογράψει συμφωνία εχεμύθειας για τη σχέση τους, υπό την απειλή της απόλυσης, κάτι που- επισημαίνει ο δικηγόρος της- ισοδυναμεί με σεξουαλική παρενόχληση.

«Ο Τάιγκερ Γουντς ήταν ο εργοδότης της Έρικα Χέρμαν. Σύμφωνα με την περιγραφή των γεγονότων από τον ίδιο τον κ. Γουντς, της επέβαλε συμφωνία εχεμύθειας, ως όρο για να κρατήσει τη δουλειά της, όταν άρχισε να έχει σεξουαλική σχέση μαζί της», ανέφερε ο δικηγόρος της, Μπέντζαμιν Χόμπας.

«Όταν ένας εργοδότης που επιβάλλει διαφορετικούς όρους εργασίας στον εργαζόμενο λόγω της σεξουαλικής σχέσης τους, αυτό αποτελεί σεξουαλική παρενόχληση», επεσήμανε ο συνήγορος της Έρικα Χέρμαν.

Αυτό αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο της νομικής διαμάχης που ξέσπασε ανάμεσα στην Έρικα Χέρμαν και τον Τάιγκερ Γουντς, μετά τον χωρισμό τους τον περασμένο Οκτώβριο. Αρχικά, η 39χρονη κατέθεσε αγωγή, διεκδικώντας αποζημίωση 30 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας πως ο Τάιγκερ Γουντς παραβίασε την προφορική συμφωνία που είχαν κάνει, προκειμένου εκείνη να μείνει για άλλα πέντε χρόνια στο σπίτι που μοιράζονταν έως τότε.

Πώς ο Τάιγκερ Γουντς ανάγκασε την Έρικα Χέρμαν να φύγει από το σπίτι

«Ο Τάιγκερ Γουντς, διεθνώς καταξιωμένος αθλητής και μία από τις πιο ισχυρές φιγούρες στον παγκόσμιο αθλητισμό, αποφάσισε να επιδιώξει μια σεξουαλική σχέση με την υπάλληλό του και μετά- σύμφωνα με την ίδιο- την ανάγκασε να υπογράψει συμφωνία εχεμύθειας, διαφορετικά θα την απέλυε», ανέφερε ο δικηγόρος της 39χρονος.

«Και όταν δυσαρεστήθηκε από τη σεξουαλική σχέση τους, την ξεγέλασε για να φύγει από το σπίτι, την κλείδωσε έξω, πήρε τα μετρητά, τα κατοικίδια και τα προσωπικά αντικείμενά της και επιχείρησε να την αναγκάσει να υπογράψει διαφορετική συμφωνία εχεμύθειας», επεσήμανε ακόμη, στα έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δικηγόρος, ο Τάιγκερ Γουντς έπεισε την Έρικα Χέρμαν να φτιάξει βαλίτσες για μια απόδραση στις Μπαχάμες. Το ζευγάρι συνήθιζε να κάνει ταξίδια, οπότε «πήρε ελάχιστα αντικείμενα, πιστεύοντας ότι θα επιστρέψει στο σπίτι σε λίγες ημέρες».

Στη συνέχεια, την πήγαν στο αεροδρόμιο, όπου όμως της ζητήθηκε να μιλήσει με τον δικηγόρο του Τάιγκερ Γουντς. Εκείνος την ενημέρωσε ότι δεν επρόκειτο να ταξιδέψει, πως δεν θα ξαναέβλεπε τον αθλητή, ότι την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι και δεν θα μπορούσε να επιστρέψει σε αυτό. Όταν η Έρικα Χέρμαν αρνήθηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, της ζητήθηκε να υπογράψει μια νέα συμφωνία εχεμύθειας.

Διαβάστε περισσότερα