Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παραχώρησαν κοινή συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην αγάπη που τους δένει, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασαν στον γάμο τους.

Το ζευγάρι μίλησε στο «ΟΚ!» και αναφέρθηκε αρχικά, στους λόγους, για τους οποίους καθυστέρησαν τον γάμο τους. «Γιατί είχαμε πολλές περιπέτειες υγείας στις οικογένειές μας, οπότε μας φαινόταν αδόκιμο. Η μητέρα μου είχε καρκίνο, δεν ήταν αισιόδοξη η πρόβλεψη», είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Στικούδη, δήλωσε: «Η περίοδος που ήμουν στο Dancing With The Stars ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Έκανα πρόβες και ταυτόχρονα έβλεπα ένα αγαπημένο μου πρόσωπο να βασανίζεται. Τις Κυριακές έκανα τη χαρούμενη, χόρευα στο σόου, ενώ πριν ή μετά έπρεπε να πηγαίνω στο νοσοκομείο. Οπότε, εκείνη την περίοδο, δεν ήταν κάτι που σκεφτόμασταν. Μια μέρα όμως, εκεί που μαγείρευε στην κουζίνα, του είπα “δεν πάμε να κάνουμε ένα πάρτι; Θέλεις;”».

«Εγώ του έκανα πρόταση γάμου», ανέφερε στη συνέχεια η τραγουδίστρια, με τον Βαγγέλη Σερίφη να προσθέτει: «Εντάξει, μαζί το είπαμε, εσύ τώρα θέλεις να φανείς».

Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την οποία δεν παραδεχόταν μέχρι τον 8ο σχεδόν μήνα. «Στο J2US τη μάθατε. Όταν είναι να έρθει στον κόσμο ένα παιδάκι, δεν μπορείς να ξέρεις ότι θα πάνε όλα καλά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ιδανικά θα ήθελα πρώτα να γεννηθεί ο Βύρωνας και μετά, να το ανακοινώσουμε», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε περισσότερα