Η Εύη Βατίδου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Μετά την είδηση πως θα κατέβαινε υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αν αυτό δεν είχε αποκλειστεί από τις εκλογές μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, η Εύη Βατίδου αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε την Εύη Βατίδου, όπου το μοντέλο ρωτήθηκε για ο εάν λέει την ηλικία της. Εκείνη απάντησε πως «λέμε την ηλικία, είμαι 47. Ο σύντροφός μου είναι 35».

Η ίδια αποφάσισε, μάλιστα, να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον 35χρονο Ηλία Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, το πρωί της Πέμπτης 4/5 δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, επιβεβαιώνοντας την σχέση τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Εύη Βατίδου έγραψε «μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία! Υπάρχουν καλοί λόγοι να νιώθετε 20% νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Η ίδια, λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στο Tik Tok με τον σύντροφό της, στη θάλασσα επιχειρώντας την πρώτη τους βουτιά.

«Θα μπεις για μπάνιο; Εγώ θα μπω, θα μαυρίσω κιόλας», λέει η Εύη Βατίδου.

«Είχα πάντα απορία αν θα έβρισκα μια γοργόνα στη ζωή μου και τη βρήκα σήμερα», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο 35χρονος.

@evi_vatidou Θα παρω το 100 αν με βρισετε ! @ilias konstantinou ♬ Trill – Jaylon Ashaun

Εύη Βατίδου: Ποιος είναι ο 35χρονος σύντροφός της, Ηλίας Κωνσταντίνου

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είναι μοντέλο και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι 35 ετών και πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, μετά τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, ο αγαπημένος της ανέβασε ένα story στο Instagram όπου εξέφρασε την αγάπη του για τη 47χρονη και βάζοντας ένα αυτοκόλλητο το οποίο έγραφε «πάντα στην καρδιά μου».

Διαβάστε ακόμη: