Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά.

Ο γνωστός φωτογράφος αρχικά, μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε για το «Μy Style Rocks».

«Η Acun Media με είχε πάρει τηλέφωνο για δοκιμαστικό και “προσγειώθηκα” εδώ. Στην αρχή δεν γνώριζα πως θα είμαι με την Ηλιάνα στην κριτική επιτροπή, γιατί βρέθηκε αρκετός κόσμος εδώ που κάναμε δοκιμαστικά. Μετά έμαθα για την Ηλιάνα. Την Ηλιάνα την βρίσκω τέλεια στην κριτική επιτροπή, όπως την έβλεπα και στο GNTM», είπε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει και My Style Rocks All Star. «Δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω αν θα γίνει, αλλά θα είχε ενδιαφέρον. Εάν γίνει και νομίζουν πως είμαι καλός στη δουλειά μου, τότε θα το έκανα με χαρά. Τώρα η δουλειά μου είναι το My Style Rocks κι όταν τελειώσει, θα πρέπει να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ αν θα γίνει ξανά. Η δουλειά μου ολοκληρώνεται με το σόου», εξήγησε.

Αναφορικά με τη Βίκυ Καγιά και την αποχώρησή της από το Star, ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου, είναι άξια και επαγγελματίας, κάτι θα βρει να κάνει. Καλή επιτυχία και στο Star για την επιλογή που θα κάνει για το “Shopping Star”».

Διαβάστε περισσότερα