search

AREA 51

Τα Rafale, οι φρεγάτες, οι κορβέτες, οι μίζες, η παρέμβαση της γαλλικής αρχής για το ξέπλυμα, ο Ελληνογάλλος μεγιστάνας και οι φήμες για εμπλοκή επιχειρηματία δήθεν «υπεράνω υποψίας»!

Ο κολλητός όλων των Γάλλων προέδρων και το παλαιό επιχειρηματικό τζάκι, ο αποκαλούμενος Αρσέν Λουπέν, λόγω της τέχνης του να ανοίγει ελβετικές θυρίδες!

Κλειστοί οι δίαυλοι επικοινωνίας του Μαξίμου με δύο «διαπλεκόμενους» επιχειρηματίες

Επειδή εσχάτως γίνεται πολύς λόγος για τα εξοπλιστικά, κυρίως από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τόσο για τα Rafale όσο και για τις φρεγάτες Belhara που και στις δύο περιπτώσεις προμηθευθήκαμε από τους Γάλλους, ενώ επίκειται η προμήθεια 4 κορβεττών, το γεγονός είναι ότι αν υπήρξαν προμήθειες ή μίζες, σε συμφωνίες διακρατικές, τούτο μπορεί να έχει γίνει μόνο από την γαλλική πλευρά με την εμπλοκή προσώπων που πιθανόν αναμείχθηκαν!

Ήδη, όπως αποκάλυψε το Radar, η Ανεξάρτητη Αρχή της Γαλλίας για το ξέπλυμα, έστειλε επιστολή στην Αρχή για την καταπολέμηση χρήματος από νομιμοποίηση εγκληματικών δραστηριοτήτων, με την οποία ζητάει στοιχεία από τραπεζικές συναλλαγές, εμβάσματα σε ξένες τράπεζες και γενικότερα πάσης φύσης στοιχεία που αφορούν την δραστηριότητα στην Ελλάδα, Ελληνογάλλου μεγιστάνα της Ενέργειας – και όχι μόνο- ο οποίος φέρεται βάσει της έρευνας να εμπλέκεται σε ύποπτες δραστηριότητες που σχετίζονται και με την Ελλάδα!

Και ο οποίος είναι φίλος με όλους τους κατά καιρούς Γάλλους προέδρους!

Πέραν όμως του Ελληνογάλλου μεγιστάνα, στην αγορά κυκλοφορεί και το βαρύ όνομα παλαιού τζακιού, ενός επιχειρηματία – με ηχηρό όνομα- που υποτίθεται είναι «υπεράνω υποψίας», πλην όμως φέρεται να εμπλέκεται στην άβυσσο των εξοπλιστικών διαδρομών!

Ο καθώς πρέπει επιχειρηματίας, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ «γνωρίζει» καλά από ότι θυμάμαι, αποκαλείται από το διεθνές τζετ σετ και …Αρσέν Λουπέν, λόγω της τέχνης του να ανοίγει κλειστές θυρίδες ελβετικών τραπεζών!

Επειδή λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας θέτει θέμα εξοπλιστικών, γιατί άραγε δεν ρωτάει τι ξέρει γι’ αυτό, ο εν λόγω γνωστός «επιχειρηματίας» που μια φορά κι έναν καιρό έκανε «τα γλυκά μάτια» στον ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε ακόμη: