Οι μετοχές του χρηματιστηρίου κρυπτογράφησης Coinbase υποχώρησαν 1,5% στις πρώτες πρωινές συναλλαγές της Παρασκευής, αφού η εταιρεία σημείωσε χαμηλότερη από την αναμενόμενη απώλεια 42 σεντς ανά μετοχή αργά την Πέμπτη.

Το Coinbase ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το δεύτερο τρίμηνο, αναφέροντας έσοδα 708 εκατομμυρίων δολαρίων και προσαρμοσμένα κέρδη 0,42 δολαρίων, μπροστά από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για έσοδα 628 εκατομμυρίων δολαρίων και κέρδη ανά μετοχή για απώλεια 0,76 δολαρίων.

Ωστόσο, τα έσοδα από συναλλαγές ανήλθαν στα 327 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 375 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο, ενώ ο συνολικός όγκος συναλλαγών μειώθηκε στα 92 δισεκατομμύρια δολάρια, έναντι 145 δισεκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο.

Η εταιρεία ανέφερε στην επιστολή των μετόχων της ότι τα φτωχά αποτελέσματα εσόδων από συναλλαγές «αντανακλούν τα χαμηλά πολυετών στην αστάθεια των κρυπτονομισμάτων».

Τα έσοδα από τόκους μειώθηκαν στα 201 εκατομμύρια δολάρια από 241 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο. Από αυτά τα έσοδα από τόκους το 2ο τρίμηνο, τα 151 εκατομμύρια δολάρια προήλθαν από τη συμμετοχή της σε USDC.

Όσον αφορά τις προοπτικές του τρίτου τριμήνου, η Coinbase είπε ότι είχε δημιουργήσει περίπου 110 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από συναλλαγές τον Ιούλιο και είπε ότι αναμένει τα έσοδα από συνδρομές και υπηρεσίες τρίτου τριμήνου, τα οποία ανήλθαν σε 335 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο, να είναι τουλάχιστον 300 εκατομμύρια δολάρια το τρίτο τρίμηνο .

Διαβάστε ακόμη: