Τις Μαλδίβες επέλεξαν για να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους, τη Μελίτα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές στον εξωτικό παράδεισο και μαζί με την κόρη τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή που ζουν.

Χθες, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει topless μέσα σε μια μπανιέρα.

Ελένη Χατζίδου: Οι ειδυλλιακές διακοπές με τον Ετεοκλή Παύλου στις Μαλδίβες

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν τις διακοπές τους με την κόρη τους, Μελίτα σε ένα εξωτικό μέρος, στις μαγικές Μαλδίβες.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδωσε μία γεύση με το πως περνάνε.

«Καλό μήνα!!! Η πρώτη μέρα μέρα εδώ ήταν φανταστική! Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο, αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή μας εδώ στις Μαλδίβες! (Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελίτα)

Πρώτη φορά οικογενειακώς σε ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα!

Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις!» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου «φορτίζουν τις μπαταρίες τους» για να επιστρέψουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ξεκούραστοι και έτοιμοι για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη: