Ένας επιχειρηματίας από τη Λάρισα ξυλοκόπησε και μάλιστα με βάναυσο τρόπο τη σύζυγό του και την έστειλε στο νοσoκομείο επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να επιτέθηκε στην αστυνομικό σύζυγό του όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Λάρισα: Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος την ξυλοκόπησε

Ο άνδρας βγήκε εκτός εαυτού και ξυλοκόπησε με άγριο τρόπο τη γυναίκα του με την οποία έχουν δυο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, ενώ την ψυχολογική στήριξή τους θα αναλάβει παιδοψυχολόγος.

Λάρισα: Έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της συζύγου του στο παρελθόν

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη γυναίκα.

Ο επιχειρηματίας φέρεται στο παρελθόν να έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της συζύγου του και αυτός ήταν ο λόγος που του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ο σύζυγος της αστυνομικού που τη χτύπησε

Ωστόσο, είχαν αποφασίσει από κοινού να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και το τελευταίο διάστημα έμεναν μαζί.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη με τις κατηγορίες της Ενδοοικογενειακής Βίας και των Επικίνδυνων Σωματικών Βλαβών και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η κράτηση του συζύγου συνεχίζεται ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη: