Σε μια συντονισμένη επικοινωνιακή αντεπίθεση έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες οι Μπακοκαυμενάκηδες διά μέσω συνεντεύξεων και ρεπορτάζ σε σάιτ και εφημερίδες, προσπαθώντας να διαμορφώσουν ένα πιο διαλλακτικό προφίλ και να βελτιώσουν την δημόσια εικόνα τους.

Οι «εφοπλιστές» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι), επιδιώκουν να εμφανίσουν ένα άλλο πρόσωπο, της συναίνεσης και του διαλόγου με τους Ολλανδούς, αφού βεβαίως απέτυχαν παταγωδώς στις επιθετικές κινήσεις τους ακολουθώντας τις νουθεσίες του Σάκη (που δήθεν διαχωρίζει τη θέση του για τους γνωστούς λόγους της κακοδιαχείρισης) και του Εξάρχου, του γνωστού μπον βιβέρ των κατασκευών αποκαλούμενου και Λώρενς της Αραβίας (αλήθεια γιατί τον ψάχνουν από τα Εμιράτα;)!

Και μέσω των συνεντεύξεων προσπαθούν να δώσουν την εικόνα του θύματος!!!

Ότι τους κυνήγανε και τους καταδιώκουν θεοί και δαίμονες, φορολογικές και ανεξάρτητες αρχές, υπαινισσόμενοι διασύνδεση των μετόχων του κατασκευαστικού ομίλου με την κεντρική εξουσία!

Οι Μπακοκαυμενάκηδες καλώς ή κακώς βρίσκονται σε αδιέξοδο με ένα σωρό εκατομμύρια εγκλωβισμένα σε μια επένδυση που αν θέλουν οι Ολλανδοί δεν τους αφήνουν να περνάνε ούτε έξω από τα γραφεία του Ελλάκτωρα!

Όχι και να τους δώσουν θέσεις στο ΔΣ!!!

Ελλάκτωρ: Μπήκε στην ΑΜΚ η Greenhill, στο 28,62% το ποσοστό

Επειδή ξύπνησαν ένα πρωί δασκαλεμένοι από το σύστημα υποστήριξης τους, μιντιακό και όχι μόνο, και κάνουν δημόσιες εκκλήσεις για το κοινό καλό των μετόχων και το συμφέρον του μεγάλου τεχνικού -και όχι μόνο- ομίλου!

Για να τελειώνουμε με την υπόθεση αυτή, στους Μπακοκαυμενάκηδες όσον αφορά τον Ελλάκτωρα δεν τους φταίει κανείς!

Ούτε οι Ολλανδοί μέτοχοι, ούτε οι Έλληνες διαχειριστές!

Για ότι έχει συμβεί με την προσωπική τους περιουσία που δαπάνησαν και δαπανούν αγοράζοντας μετοχές είτε από τα funds, είτε από τους πρώην μετόχους, το χρηματιστήριο και την αύξηση κεφαλαίου, είναι δική τους επιλογή και ευθύνη!

Και επίσης είναι προφανές πως αν κάποιοι τους παρέσυραν σε αυτή την επένδυση δεν είναι άλλοι από τον Σάκη και τον Εξάρχου, που ακόμη παρασκηνιακά τους κατευθύνουν!!!

Όλα τα άλλα είναι κινήσεις και τακτικές ενταγμένες σε ένα σχεδιασμό τριών σημείων που αναλύσαμε πρόσφατα.

Και μπορεί να μην έχουν κερδίσει θέση στο ΔΣ, όμως σε ένα βαθμό τη δουλειά τους την έκαναν!

Από επενδυτές και επιχειρηματίες των Εμιράτων, μηδενικής αναγνωρισιμότητας, μετατράπηκαν σε κροίσους «εφοπλιστές» και μεγαλομετόχους εισηγμένου ομίλου στην Ελλάδα!