Έχουν λυσσάξει το τελευταίο διάστημα τα φιλικά προς τους Μπακοκαυμενάκηδες διάφορα ΜΜΕ, ορισμένα εκ των οποίων συμμετέχουν και στον …κεντρικό σχεδιασμό με τη συμμετοχή Σάκη, Εξάρχου και λοιπών δυνάμεων που οδήγησαν τον θρυλικό όμιλο σε θλιβερά αδιέξοδα, να μας πείσουν πόσο γαλαντόμοι και λεφτάδες είναι οι Αρκάδες εφοπλιστές (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι)!!!

Οι οποίοι με το χρήμα που …τρέχει από τα μπατζάκια τους, όπως το τράνζιτ πετρέλαιο στον περσικό κόλπο, αγοράζουν μετοχές του 1 ευρώ και το παρουσιάζουν ως μείζον ζήτημα!!!

Για να καταλαβαίνετε αρκεί ένας απλός πολλαπλασιασμός! Μία μετοχή 1 ευρώ, 1.000 μετοχές χίλια ευρώ! 100.000 μετοχές εκατό χιλιάδες ευρώ!!!

Ας μην μας ζαλίζουν λοιπόν τα εξαπτέρυγα με τους …κεφαλαιούχους Αρκάδες «εφοπλιστές» που ρίχνουν ζεστό χρήμα!

Γιατί στην πραγματικότητα μιλάμε για «τζάμπα μάγκες» που αγοράζουν λίγες μετοχές φθηνά, για να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους θέση και να πιέσουν τους Ολλανδούς!

Γιατί είναι αφελής όποιος δεν το βλέπει ή δεν το αντιλαμβάνεται: το μόνο που θέλουν οι Μπακοκαυμενάκηδες δεν είναι ούτε οφίτσια, ούτε εξουσία στον Ελλάκτωρα, αλλά να πιέσουν τη Reggeborgh να τους τα χώσει χοντρά για να την κοπανήσουν!

Μόνον η αναίμακτη έξοδος, με όσο το δυνατόν καλύτερο οικονομικό αντίκρισμα απασχολεί τους Μπακοκαυμενάκηδες και τα συνεταιράκια τους, κρυφά και φανερά!

Όλα τα άλλα, τα παραμύθια και τα φούμαρα από τα media του payroll, είναι νάχαμε να λέγαμε…

Όσο για τους λοιπούς εγκεφάλους του σχεδίου των Αρκάδων, με κυριότερο εκφραστή τον αποκαλούμενο και …Λώρενς της Αραβίας (αλήθεια γιατί τον ψάχνουν από τα Εμιράτα;), ας κοιτάξει πως κατάντησε τον Άκτωρα ο οποίος έμεινε για μήνες εκτός διεκδίκησης διεθνών διαγωνισμών αφού δεν μπορούσε να εκδώσει ούτε για δείγμα εγγυητική επιστολή!

Και ο όμιλος το αποτέλεσμα της δικής του κακοδιαχείρισης το πληρώνει πολύ ακριβά σήμερα…

Οι Μπακοκαϋμενάκηδες, ο Ελλάκτωρ και το παιχνίδι της δημόσιας πρότασης στα 2,5 ευρώ!