Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι τουλάχιστον αφελής!

Οι Μπακοκαϋμενάκηδες, εφοπλιστές κατά δήλωσή τους, επί της ουσίας «μπροστινοί» των Αμερικανών της Farallon και συνοδοιπόροι του Σάκη και των δυνάμεων του χθες στον Ελλάκτορα, υπό την καθοδήγηση του μπον βιβέρ Εξάρχου, ο οποίος εκτός από το ωραίο φύλο είναι λάτρης και του ψαρέματος σολωμού στην Ιρλανδία, εκείνο που αποζητούν είναι πώς θα την κοπανήσουν με τους καλύτερους δυνατόν όρους!

Μάλιστα έχουν αυτοπροσδιορίσει το επιδιωκόμενο τίμημα ανά μετοχή μεταξύ 2-2,5 ευρώ, κάτι που σπεκουλάρουν εξόφθαλμα και προκλητικά τα δημοσιογραφικά τους εξαπτέρυγα, τα οποία έχουν στην κυριολεξία ξεσαλώσει!

Όλο το σύστημα των Μπακοκαϋμενάκηδων, που κληροδοτήθηκε από τον Σάκη και στο οποίο προστέθηκαν δημοσιογράφος – νταραβεριτζής που έκανε καριέρα επί ΣΥΡΙΖΑ στο ρουφιανιλίκι ως τοποτηρητής πρώτα σε επενδυτικό όμιλο του οποίου ο ιδρυτής απεβίωσε αιφνιδιαστικά και αμέσως μετά στο μαγαζί των νταραβεριτζήδων της Δούρου και των λοιπών κομματικών δυνάμεων, καθώς και λίγες σταγόνες… δροσιάς στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τα δίνει όλα προκειμένου να εξαναγκάσει τους Ολλανδούς της Reggenborgh να υποβάλουν δημόσια πρόταση!

Και με τον τρόπο αυτόν οι Μπακοκαϋμενάκηδες μαζί με Farallon, Σάκη και… Λώρενς της Αραβίας (αλήθεια, τον Εξάρχου γιατί τον αναζητούν οι Άραβες;) θα βρουν τρόπο να ξεφορτωθούν τις μετοχές του Ελλάκτορα σε υψηλή τιμή (τόσα τούς λείπουν προφανώς) και να αποδράσουν για άλλες πολιτείες!

Άλλωστε, οι «εφοπλιστές» Μπακοκαϋμενάκηδες (στην Ελλάδα, ως γνωστόν, ό,τι δηλώσεις είσαι) έχουν τεράστια εμπειρία από το τράνζιτ πετρέλαιο στα Εμιράτα και το σπάσιμο του εμπάργκο στην Βενεζουέλα του Μαδούρο!

Αντιλαμβάνεστε, επομένως, ότι δεν είναι τίποτε χαϊβάνια που δεν θα μπαίνανε στα 0,9 ευρώ της αύξησης!

«Τζάμπα μάγκες»

Είναι επομένως αυτονόητο -και ας το αρνούνται- ότι είναι «τζάμπα μάγκες»!

Γιατί μολονότι παρίσταναν τους… δύσκολους, περίμεναν όπως κι όπως την αύξηση κεφαλαίου για να αγοράσουν φθηνά, τζάμπα στα 0,9 ευρώ και στη συνέχεια πιέζοντας τους Ολλανδούς ή εξαναγκάζοντάς τους οι  Μπακοκαϋμενάκηδες να υποβάλουν δημόσια πρόταση, να πουλήσουν ακριβά γύρω στα 2,5 ευρώ!!!

Επιπροσθέτως είναι γεγονός ότι ο Εξάρχου αποτελεί ακόμη τον κατευθυντήριο νου των ενεργειών των Αμερικανών στην υπόθεση του Ελλάκτορα και δεν υπάρχει επίσης καμμία αμφιβολία ότι ο περίφημος… Λώρενς συνιστά και τον καθοδηγητή των ενεργειών των Αρκάδων «εφοπλιστών» (στην Ελλάδα, ως γνωστόν, ότι δηλώσεις είσαι) που νόμισαν πως το Χρηματιστήριο είναι σαν το ποδόσφαιρο!

Μόνο που δεν συνειδητοποίησαν ότι η ιστορική κατασκευαστική -και όχι μόνο- εταιρία δεν είναι Αστέρας Τρίπολης, να παίζει στα μέσα και κάτω του βαθμολογικού πίνακα και να μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Γιατί το να κάνεις πρωταθλητισμό είναι μια υπόθεση που δεν την γνωρίζουν, ούτε πρόκειται ποτέ να την μάθουν οι Μπακοκαϋμενάκηδες, όσους Αμερικανούς κι αν έχουν πίσω τους, ιδίως μάλιστα όταν τις κινήσεις τους κατευθύνουν υπερφίαλοι «τεχνοκράτες» και εμμονικοί – κερδοσκόποι των media, που έκαναν καριέρα παίζοντας ανάποδα την αγορά…