Οι επίσημες αναφορές για την ύπαρξη 12 offshore οι οποίες εμπλέκονται στην απόκτηση από τους Μπακοκαυμενάκηδες των μετοχών Καλλιτσάντση στον Ελλάκτωρα οι οποίες είναι ενεχειριασμένες στην Farralon, έρχονται να επιβεβαιώσουν και να δικαιώσουν όλα τα σχετικά ρεπορτάζ του Radar.gr!

Από αυτή εδώ τη στήλη γράφαμε και επιμέναμε σχετικά με τις κινήσεις των Αρκάδων επιχειρηματιών Μπάκου και Καυμενάκη ότι μπορεί τα λεφτά με το τράνζιτ πετρέλαιο στο Ντουμπάι να βγαίνουν εύκολα, όπως και τα κέρδη από το σπάσιμο του εμπάργκο στην Βενεζουέλα, όμως τα αδιευκρίνιστης προέλευσης αυτά κεφαλαία δεν μπορούν να εισέλθουν μονομιάς στην Ελλάδα!

Σιγά σιγά γίνεται το «άσπρισμα» λένε οι παλιοί και έμπειροι της δουλειάς! Γι αυτό άλλωστε επιστρατεύτηκαν 12 εξωχώριες εταιρίες και ποιος ξέρει πόσες θα χρειαστούν ακόμη μέχρις ολοκληρωθούν στο σύνολο τους όλες οι μεταβιβάσεις!

Πάντως σχετικά με την ιδιοσυγκρασία των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να επισημάνει κανείς τη στάση και συμπεριφορά τους απέναντι στον σύμμαχο τους Σάκη Καλλιτσάντση κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης!

Όπου αφού του υποσχέθηκαν σχετική στήριξη, καταψήφισαν με το καλημέρα και τις δυο πρώτες εισηγήσεις που έφερε προς ψήφιση με κυριότερη την πρόταση για αύξηση κεφαλαίου για συμμετοχή στην οποία είχαν δεσμευτεί απέναντι του!