Αποδείχθηκε ξεκάθαρα μέσα από όλη τη διαδικασία όπως αυτή εξελίχθηκε ότι οι Μπακοκαυμενάκηδες δεν διέθεταν το οικονομικό υπόβαθρο για να επιτύχουν ένα τέτοιο ντιλ.

Προφανώς ο Ελλάκτωρ δεν είναι Αστέρας Τρίπολης και για να παίξεις μπάλα στα μεγάλα σαλόνια της επιχειρηματικής σκηνής δεν αρκούν οι εμπειρίες ούτε από το τράνζιτ πετρέλαιο στα Εμιράτα, ούτε από το σπάσιμο του Εμπάργκο στη Βενεζουέλα του Μαδούρο!

Πολύ δε περισσότερο όταν αυταπατάσαι ότι θα πείσεις την πιάτσα αγοράζοντας με …δόσεις! Και στην προκειμένη περίπτωση της αγοράς των μετοχών από την Farralon οι Μπακοκαυμενάκηδες πιάστηκαν ακάλυπτοι, κοινώς σε ποδοσφαιρικούς όρους βρέθηκαν σε θέση οφσάιντ!

Πάντως οι Αρκάδες επιχειρηματίες , για να είμαστε δίκαιοι, το έπαιξαν σκληρά μέχρι τέλους και σε περίπτωση που οι περίφημες δόσεις τελικά πληρωθούν, ενδεχομένως να αποκτήσουν καταλυτική παρουσία η οποία θα εξαργυρωθεί είτε με αποκόμιση υπεραξιών, είτε με λάφυρα από τον Ελλάκτωρα όπως για παράδειγμα οι ενεργειακές δραστηριότητες του πρώην Ανέμου!

Για την ιστορία πάντως, οι 2 ποδόσφαιρο- παράγοντες κατάφεραν να αποκτήσουν και γραφείο τύπου, που έλκει την φήμη και την εμπειρία του από τα έργα και τις ημέρες του ομίλου του θρυλικού Ανδρέα Βγενοπούλου.