Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, έθεσε τέλος στα σενάρια που ήθελαν την FSG να βάζει… πωλητήριο στην ομάδα. Το… πέπλο της αβεβαιότητας είχε «σκεπάσει» το μέλλον της Λίβερπουλ μετά την ανακοίνωση – «βόμβα» της 7ης Νοεμβρίου από την FSG ότι είναι «ανοικτή» σε προτάσεις για πώληση του αγγλικού συλλόγου.

Άλλωστε, πολλοί είχαν μεταφράσει εκείνη την κίνηση ως κάλεσμα προς τους ενδιαφερόμενους για πλήρη εξαγορά. Δημοσιεύματα από τη Μεγάλη Βρετανία έμπλεκαν το Κατάρ σε προσπάθεια απόκτησης της Λίβερπουλ, προτού τελικά η ρότα… αλλάξει και οι Ασιάτες στρέψουν ολοκληρωτικά το βλέμμα προς τον «αιώνιο» αντίπαλο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, μέσα από τη σημερινή (20/02) του τοποθέτηση, ο Τζον Χένρι, ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ και της FSG, «έβαλε» τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας ότι δεν έχει σκοπό να πουλήσει την ομάδα. «Γνωρίζω ότι έχουν ειπωθεί πολλά για τη Λίβερπουλ, αλλά στέκομαι μονάχα στα γεγονότα. Απλώς, επισημοποιήσαμε μία διαδικασία. Θα είμαστε για πάντα στη Μεγάλη Βρετανία; Όχι. Πουλάμε τη Λίβερπουλ; Όχι.

Μιλάμε με επενδυτές για τη Λίβερπουλ; Ναι. Θα γίνει κάτι σε αυτόν τον τομέα; Το ελπίζω, αλλά δε θα πρόκειται για πώληση. Άλλωστε, έχουμε πουλήσει τίποτα τα τελευταία είκοσι χρόνια;» ανέφερε, σε συνέντευξη στη Boston Sports Journal.

Διαβάστε ακόμη: