Οι «κόκκινοι» ενδέχεται σύντομα να αλλάξουν ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού η Fenway Sports Group ενημέρωσε ότι ο σύλλογος τίθεται προς πώληση, με το κατάλληλο αντίτιμο.

Ήδη, έχει προετοιμασθεί παρουσίαση πλήρους αλλαγής ιδιοκτησίας για τους ενδιαφερόμενους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

Τόσο η Goldman Sachs, όσο και η Morgan Stanley έχουν κληθεί, προκειμένου να συνεργασθούν στην αξιολόγηση της συμφωνίας, σε περίπτωση πρότασης.

Η FSG αποσαφήνισε ότι παραμένει αφοσιωμένη στους «κόκκινους» και θα συζητήσει μονάχα σε περίπτωση που λάβει αξιόλογη πρόταση, μη διαψεύδοντας οιαδήποτε πληροφορία.

«Πρόσφατα, είχαμε αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε, αναπόφευκτα μάς ρωτούν συχνά για τη Λίβερπουλ.

Συχνά, η FSG εισπράττει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ, έχοντας ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες, θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ, ως συλλόγου.

Η FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου», τονίσθηκε η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη: