Σε κυρίαρχους του real estate στον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης αναδεικνύονται οι πανίσχυροι εφοπλιστές Προκοπίου και Μαρτίνος, οι κινήσεις των οποίων δεσπόζουν από τις παραλίες μέχρι τα αγροτεμάχια και τα ακίνητα – φιλέτα!

Ταυτοχρόνως, οι εν λόγω εφοπλιστές «δεσπόζουν« για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό τους έργο, όπως για παράδειγμα η ανάπλαση της πλατείας Βουλιαγμένης, καθώς ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Κωνσταντέλος με τεράστιες ταμπέλες μπροστά στην περίφημη Aqua Marina αναδεικνύει την δωρεά τους (καμιά 15αριά χιλιάδες ευρώ!!!).

Αναμφίβολα η παρουσία και η εμπλοκή του Δημάρχου στον τομέα του real estate της περιοχής θεωρείται και είναι κομβικής σημασίας, ενώ την ίδια ώρα στην αγορά των ακινήτων οι πάντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον διαγωνισμό για τα ατακτοποίητα φιλέτα της εκκλησίας στην Βουλιαγμένη που βγαίνουν προς πώληση μέσα από διαγωνιστική διαδικασία και ειδικότερα το Ορφανοτροφείο των 85 στρεμμάτων και τα 1.000 στρέμματα πάνω στο νερό μεταξύ Βάρκιζας – Βουλιαγμένης!

Θυμίζεται ότι στο σχετικό διαγωνισμό για τα ακίνητα της Εκκλησίας εκδήλωσαν ενδιαφέρον περίπου 300 φυσικά και νομικά πρόσωπα ενώ ειδικά για τα φιλέτα της Βουλιαγμένης 5 μεγάλες επιχειρηματικές – εφοπλιστικές οικογένειες έχουν επιδείξει ενδιαφέρον!