Βρισκόμαστε σε μία εποχή κατά την οποία ο Δήμος Βάρης – Βάρκιζας – Βουλιαγμένης είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο λόγω έναρξης σεζόν και καιρικών συνθηκών, αλλά κυρίως για τον διαγωνισμό της εκκλησίας που βγάζει στο σφυρί «ατακτοποίητα» το ορφανοτροφείο των 85 στρεμμάτων πάνω από την πλαζ του Αστέρα και τα 1.000 στρέμματα που ακουμπάνε στο νερό στην περιοχή μεταξύ Βουλιαγμένης – Βάρκιζας!

Κατά τη διάρκεια αυτής της συγκυρίας όπου πέντε μεγάλες οικογένειες (μεταξύ των οποίων κορυφαίοι εφοπλιστές) θα διεκδικήσουν τα φιλέτα της εκκλησιαστικής περιουσίας, ο δήμαρχος της περιοχής ολοκληρώνει την ανακαίνιση της πλατείας της Βουλιαγμένης ακριβώς μπροστά από την Aqua Marina!

Και σε κάθε περίπτωση οι σχετικές ταμπέλες με τα ονόματα των δωρητών δεσπόζουν!

Μαρτίνος και Προκοπίου –που ζήτημα είναι να έχουν βάλει από 15 χιλιάδες ο καθένας– έχουν την τιμητική τους, απολαμβάνουν την αναγνώριση της τοπικής αρχής διά μέσου ταμπελών και επιγραφών μεγαλύτερων από αυτές του Πατούλη και της Περιφέρειας στα παρτέρια της Λεωφόρου Κηφισίας!

Τα συγχαρητήριά μας στον δήμαρχο που με τις κινήσεις που κάνει, όπως για παράδειγμα η ανάθεση της παραλίας στο Καβούρι, διαφυλάσσει τα συμφέροντα του δήμου και των κατοίκων της περιοχής!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.