Μπορεί ο Δήμος Βάρης-Βάρκιζας-Βουλιαγμένης να αντιδρά -και σωστά- στην πώληση της εκκλησιαστικής περιουσίας στον δήμο με όρους ανεπαρκείς και ακίνητα μη τακτοποιημένα χωροταξικά, πολεοδομικά και δασικά!!!

Ωστόσο, ο τρόπος που η δημοτική αρχή λειτουργεί όσον αφορά σε άλλα ευαίσθητα για τους κατοίκους του δήμου συμφέροντα δημιουργεί ερωτήματα ως προς τις προθέσεις της.

Ενδεικτικά αναφέρεται η ανάθεση μιας από τις ωραιότερες παραλίες του δήμου προς εκμετάλλευση σε ΔΥΟ εφοπλιστές και έναν ακόμη εφοπλιστή – ξενοδόχο!

Σε απλά λόγια, ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλος ανέθεσε απευθείας μέσα από διαδικασία που θα πρέπει να διευκρινιστεί την καλύτερη παραλία της περιοχής στους εφοπλιστές Μαρτίνο και Προκοπίου που συμπτωματικά έχουν και υπερπολυτελείς οικίες στην περιοχή, καθώς και στον μικρό εφοπλιστή – ξενοδόχο Αχιλλέα Κωνσταντακοπουλο για να μεταφέρει την πελατεία του Χίλτον στη θάλασσα!

Επί τη ευκαιρία, πρέπει να ομολογήσω ότι πρώτη φορά είδα ταμπέλες του δήμου σε υπό κατασκευή πλατεία δίπλα στην Aqua Marina που να κατονομάζουν τους δωρητές των μελετών: Προκοπίου και Αστέρας Βουλιαγμένης!!!

Σιγά, ρε παιδιά, του δήμου, πόσα λεφτά πλήρωσαν για τη μελέτη οι εθνικοί ευεργέτες; Ένα χιλιάρικο;;;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.