Είναι πραγματικά πρωτοφανές και αποτελεί σημείο των καιρών! Ουρές σχηματίστηκαν στο αρμόδιο γραφείο της επιτροπής αξιοποίησης της Εκκλησιαστικής περιουσίας, στην Αρχιεπισκοπή όπου οι «πιστοί» συνέρευσαν όχι φυσικά λόγω των επικείμενης Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε για να μελετήσουν την Καινή Διαθήκη και την επίκαιρη ανάσταση του Λαζάρου και την Κυριακή των βαίων!

Βλέπετε, πρόκειται για τους πιστούς της … τσέπης, που νομίζουν ότι θα αγοράσουν μισοτιμής τα φιλέτα της εκκλησιαστικής περιουσίας που βγαίνουν προς πώληση «ατακτοποίητα» μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας!

Η παγκόσμια πρωτοτυπία των φωτεινών μυαλών που ηγούνται της εκκλησιαστικής περιουσίας να δημοπρατήσουν τα ακίνητα – φιλέτα χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες δασικές, πολεοδομικές και χωροταξικές άδειες, είχε ως αποτέλεσμα την αθρόα προσέλευση «επενδυτών» του τζάμπα, που νομίζουν ότι θα πιάσουν κορόιδο τους παπάδες!

Προφανώς όλοι αυτοί οι κυνηγοί πασχαλιάτικα του «χαμένου θησαυρού», δηλαδή του Ορφανοτροφείου των 80 στρεμμάτων πάνω από την πλαζ του Αστέρα, αλλά και τα 1.000 στρέμματα πάνω στη θάλασσα μεταξύ Βάρκιζας – Βουλιαγμένης, θεωρούν ότι με κάποιο τρόπο, κάποιος, κάποιοι, που τους έχουν πουλήσει υποσχέσεις και παπατζιλίκι, θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν τα χρυσά οικόπεδα!!!

Υπό αυτό το πρίσμα καταδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η διαγωνιστική αυτή μεθόδευση που δημιούργησε υπόνοιες ότι μπορούν να αποκτηθούν πολύ φθηνά ατακτοποίητα ακίνητα, αρκεί να έχεις τις άκρες να τα τακτοποιήσεις μετά, είναι έωλη και επικίνδυνη καθώς δημιουργεί υπόνοιες στην κοινή γνώμη για εξαρτήσεις, διασυνδέσεις και υπεσχημένα!

Με κερδισμένους όχι τους 200 πονηρούς φουκαράδες του εκκλησιαστικού Ελντοράντο ακινήτων, αλλά τους κάθε λογής νταραβεριτζήδες, ιδίως εκείνους που εμφανίζονται ως τεχνοκράτες με γραβάτες και λευκά κολάρα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr