Σας έχουμε ενημερώσει διεξοδικά σχετικά με τον διαγωνισμό της εκκλησίας για την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της, ειδικά μάλιστα για τα ακίνητα – φιλέτα κυρίως στο παραλιακό μέτωπο και ειδικότερα στην Βουλιαγμένη (βλέπε Ορφανοτροφείο), αλλά και μεταξύ Βουλιαγμένης – Βάρκιζας πάνω στη θάλασσα!

Για τα ακίνητα αυτά, στην εκχώρηση των οποίων φέρεται να έχει παίξει τον ρόλο καθοδηγητή «τεχνοκράτης» της πιάτσας που «όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει», έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον, μολονότι στη διαγωνιστική διαδικασία λαμβάνει χώρα παγκόσμια πρωτοτυπία, τα ακίνητα – φιλέτα να πωλούνται ατακτοποίητα!!!

Χωρίς δηλαδή να έχουν τακτοποιηθεί μείζονος σημασίας εκκρεμότητες σε επίπεδο πολεοδομικό, δασικό και χωροταξικό!!!

Και είναι απορίας άξιον τι είδους επιχειρηματικό ενδιαφέρον μπορεί να εκδηλωθεί για τα ακίνητα αυτά και τι ύψους οικονομικές προσφορές μπορούν να υποβληθούν για ακίνητα που δεν ξέρεις όταν τα αποκτήσεις τι σου ξημερώνει!

Εκτός και αν έχεις τη δυνατότητα τα ατακτοποίητα ακίνητα, (άρα και πολύ φθηνά σε σχέση με την πραγματική τους αξία, ιδίως από τη στιγμή που η μη τακτοποίηση θα αποτρέψει τους περισσότερους να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές) να τα τακτοποιήσεις…

Πάντως, για να ξέρετε, όπως μας πληροφορούν οι καλά γνωρίζοντες, ζωηρό ενδιαφέρον, σε υπερθετικό βαθμό, με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, για τα ατακτοποίητα ακίνητα – φιλέτα έχει επιδείξει πρώην προβεβλημένος υπουργός, της τωρινής ή της προηγούμενης κυβέρνησης δεν έχει σημασία! Προς το παρόν…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.