Δύο (2) Φ από το παρελθόν λυσσομανούν εσχάτως (ο ένας διαχρονικά) παντί τρόπο κατά της ΔΕΗ, εξυπηρετώντας προσωπικές σκοπιμότητες ή τρίτων συμφερόντων, διακατεχόμενοι από εμμονές, ιδεοληψίες και ξεπερασμένες αντιλήψεις που δεν συνάδουν με την νέα τάξη πραγμάτων!

Αδυνατώντας παράλληλα να αντιληφθούν ότι η ΔΕΗ έχει κανονικό μάνατζμεντ και όχι γιαλαντζί όπως παλιά, διοίκηση σύγχρονη και τεχνοκρατική που έβγαλε την επιχείρηση από τα αδιέξοδα στα οποία την είχαν επιφέρει συστήματα του χθες, που την είχαν ληστέψει, κατακρεουργήσει και αποσκοπούσαν στον κατακερματισμό της προκειμένου να κάνουν πλιάτσικο στο πτώμα της ντόπια συμφέροντα του χώρου!

Ο κάθε Συριζαίος Φάμελλος λοιπόν, που έχει πάρει «εργολαβία» την δήθεν κριτική κατά της ΔΕΗ και κατηγορεί σε μόνιμη βάση την διοίκηση της για Golden boys που αμείβονται δήθεν πλουσιοπάροχα, διαθέτει επιλεκτική μνήμη καθώς λησμονεί τις μέρες Παναγιωτάκη, συνδικαλιστών και λοιπών δυνάμεων, κομματόσκυλα και άλλους πολλούς, που οδήγησαν με τρόπο εγκληματικό την ΔΕΗ στην κατάρρευση προς όφελος τρίτων!

Και αντί να έχει επιληφθεί ο εισαγγελέας και να αντιμετωπίζουν βαριά κακουργήματα, έχουν το θράσος να μιλούν!

Τα ίδια λίγο πολύ, αλλά σε άλλη εκδοχή ισχύουν και για τον μεγαλοεπιχειρηματία Θόδωρο Φέσσα, πρόεδρο του ΣΕΒ, που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ και παρίστανε τον προνομιακό συνομιλητή του Τσίπρα, παίρνοντας τις δουλειές του Δημοσίου αφειδώς!

Τώρα νόμιζε ότι όλα είναι ακόμη όπως παλιά και θα έπαιρνε τον Κωτσόβολο! Ο ίδιος ξέρει τελικά τι πήρε!

Γιατί και οι δύο, τα «2 Φ» δεν κατάλαβαν ότι αυτά που ήξεραν πέρασαν και ότι οι καιροί έχουν αλλάξει!

Και πως τα τρίτα συμφέροντα που εξυπηρετούνται από την δήθεν κριτική, στην πραγματικότητα λάσπη, η πιάτσα τα ξέρει, τα έχει πάρει χαμπάρι!

Και δεν συνειδητοποίησαν ακόμη ότι ο Στάσσης δεν είναι αναλώσιμος όπως πιθανόν ευελπιστούσαν!

Για κακή τους τύχη, το μάνατζμεντ που οδήγησε την ΔΕΗ από την ανυπαρξία στην πρωτοκαθεδρία, ζει και βασιλεύει και τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μαξίμου, των επενδυτών και της αγοράς!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ούτε η Enel, ούτε ο Κωτσόβολος, ούτε η είσοδος με 2,1 δις. της Macquarie στον ΔΕΔΔΗΕ, ούτε η κορυφή που έχει πλέον κατακτήσει αδιαμφισβήτητα η ΔΕΗ!

Διαβάστε ακόμη: