Η εικόνα του Πολ Ευμορφίδη, ιδρυτή του κολοσσού Coco-Mat, στο Προεδρικό Μέγαρο «σκανδάλισε» πολλούς καθώς εμφανίστηκε λες και πήγαινε σε παραλία ή στην καλύτερη στο σπίτι μιας φίλης του.

Ο ίδιος, που παραμένει talk of the town, αναρωτιέται «τι κακό έχουν τα σανδάλια», τα οποία φορούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες…

Ο Πολ Ευμορφίδης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Πήγε με σανδάλια και φορώντας ένα παντελόνι κι ένα μπλουζάκι, καθώς δεν θέλει να φοράει γραβάτες και δεν έχει… καμία στην γκαρνταρόμπα του.

Προφανώς ο κύριος Ευμορφίδης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι του και το μαγαζί του, αλλά κακώς μπήκε έτσι στο Προεδρικό Μέγαρο, σε μια επίσημη εκδήλωση, ντυμένος σαν …ζητιάνος!

«Κυκλοφορώ με το ποδήλατο. Δεν έχω γραβάτα. Ούτε μία. Μόνο δύο ρούχα, τα οποία φοράω ολόκληρο το χειμώνα. Τα πλένω και τα ξαναφοράω», είχε πει ο Πολ Ευμορφίδης σε συνέντευξή του στο Newsbeast αφήνοντας τους αναγνώστες άναυδους.

Το πρωί της Πέμπτης ο ιδρυτής της Coco-Mat μίλησε στο «Πρωινό Μας», στον ΣΚΑΙ.

Με ένα λευκό μαντήλι στο κεφάλι, αναρωτήθηκε τι κακό έχουν τα σανδάλια. «Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με σανδάλια;», είπε. Και μετά τα… έβαλε με τα αθλητικά που φορούσε ο δημοσιογράφος.

«Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις, θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον».

Το περιβάλλον, που το θυμήθηκε τώρα, αφού με το ξενοδοχείο του έκρυψε την Ακρόπολη…

Τώρα λοιπόν που αποφάσισε να γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις ίσως αποφασίσουν ορισμένοι να ασχοληθούν και με αυτά που γίνονται με την Μπλε Κέδρος…

Διαβάστε ακόμη: