Με την αλβανική μαφία και τέσσερις νεοφασιστικές οργανώσεις διαπλέκεται άμεσα ο σύνδεσμος οπαδών μεγάλης ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο εν λόγω σύνδεσμος έχει πολυσχιδή δραστηριότητα που δεν περιορίζεται αποκλειστικά στη λεγόμενη οπαδική βία.

Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση που διαθέτει ισχυρή δύναμη κρούσης, ενώ διασφαλίζει χρηματοδότηση και καθεστώς ασυλίας από μεγαλοπαράγοντες της ΠΑΕ.

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στο Radar.gr ότι η δύναμη κρούσης του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ στη συντριπτική πλειοψηφία αποτελείται από Αλβανούς, μέλη νεοφασιστικών οργανώσεων που είχαν παρουσία ακόμη και στο λεγόμενο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Γι΄ αυτό η έρευνα δεν περιορίζεται μόνο στους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του 18χρονου οπαδού του Άρη, αλλά και στους ηθικούς αυτουργούς.

Η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών αναμένεται να τεκμηριώσει τη διαπλεκόμενη σχέση αλβανικής μαφίας και νεοφασιστών με τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ.

Αναμένεται επίσης να αποκαλύψει τους μεγαλόσχημους παράγοντες και τους νομικούς συμβούλους που για χρόνια είχαν αναλάβει εργολαβικά την προστασία της εν λόγω εγκληματικής συμμορίας.