Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη για την εξαφάνιση του 15άχρονου Μίκολας Νταβιντόνις, στη Λιθουανία. Σήμερα το απόγευμα (14/02), το «Χαμόγελο του παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση και στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας τα στοιχεία του ανήλικου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) στη Λιθουανία – «Missing Persons’ Families Support Centre, member of Missing Children Europe», για την εξαφάνιση του Mykolas (όνομα) Davidonis (επώνυμο), 15 ετών.

Συγκεκριμένα, στις 04/02/2023 ο Μίκολας Νταβιντόνις εξαφανίσθηκε από την Λιθουανία. Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην πόλη Βίλνιους, κοντά σε ποτάμι.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE), προχωρά σε αναδημοσίευση της αφίσας εξαφάνισης του συνεργαζόμενου φορέα κατόπιν αιτήματός του.

Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας του ανήλικου αποσκοπεί στη συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του. Οιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24άωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116 – 000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Διαβάστε ακόμη: