Τεράστια έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να εκτελέσει ένταλμα έρευνας για άνδρα που πυροβόλησε με όπλο φωτοβολίδων.

Σύμφωνα με το NBC News, οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι μετά από καταγγελίες που είχαν κάνει κάτοικοι της περιοχής νωρίτερα το απόγευμα σχετικά με πυροβολισμούς που είχαν ακούσει από το εσωτερικό του.

Εκτιμώντας ότι είχε γίνει χρήση πιστολιού φωτοβολίδων, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να ψάξουν το σπίτι, ωστόσο όταν επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτό ο ύποπτος άρχισε να ρίχνει με το όπλο του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη έκρηξη.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν μία τεράστια μπάλα φωτιάς να προκαλείται από την έκρηξη και χαλάσματα να εκτοξεύονται προς κάθε κατεύθυνση καθώς το σπίτι μέσα στο οποίο ήταν ο ύποπτος καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Μετά τις 8 μ.μ., καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να διεξαγάγουν ένταλμα έρευνας στο σπίτι, «ο ύποπτος μέσα στην κατοικία πυροβόλησε αρκετές φορές», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Το σπίτι εξερράγη στη συνέχεια», εξήγησε. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 22:40, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι και δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν εάν υπήρχαν θάνατοι. Ο ύποπτος ήταν μέσα στο σπίτι όταν σημειώθηκε η έκρηξη και δεν έγιναν περισσότερα γνωστά για την ταυτότητά του.

Διαβάστε ακόμη: