Tο απόγευμα της Τρίτης τα αδέρφια του James Καφετζή ανακοίνωσαν ότι ο αδερφός τους αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Ο 24χρονος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού και μάλιστα, θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη του μεγάλου επάθλου.

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να παρατείνει τη διάρκεια του παιχνιδιού κατά ένα μήνα δυσαρέστησε τους εναπομείναντες παίκτες, οι οποίοι και αντέδρασαν. Ο Τούρκος παραγωγός πρότεινε αύξηση της εβδομαδιαίας αμοιβής τους, ωστόσο, απ’ ότι φάνηκε, αυτό δεν ικανοποίησε τον James Καφετζή.

efi1

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των αδερφών του, ο 24χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς τα νέα δεδομένα που προέκυψαν δεν τον βρίσκουν σύμφωνο.

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο Mike, με την Έφη να προσθέτει: «Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».

Τα πάνω – κάτω στον Άγιο Δομίνικο

Στο Twitter αυτή τη στιγμή γίνεται πάρτι από σχόλια από fans του Καφετζή και του Μπάρτζη που δεν θέλουν να πιστέψουν πως ο δικός τους νικητής αποχώρησε οικειοθελώς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.