Ο τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, με αντίπαλό του τον Ηλία Μπόγδανο.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον Γιώργο Λιανό, πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor με δύο φιναλίστ, αναδεικνύεται νικητής με τόσο μικρή διαφορά και σημείωσε ότι «δόθηκε μάχη στήθος με στήθος».

«Είναι ένα τρομερό ντέρμπι. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό για δύο υποψήφιους που διεκδικούν το τρόπαιο… Είναι ο ορισμός του ντέρμπι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Είδαμε ένα βίντεο νωρίτερα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά αυτά είναι και για εμάς αναπάντητα. Σε αυτό το παιχνίδι περνούν οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα. Απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Για αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου», δήλωσε με το έπαθλο στα χέρια ο Σάκης Κατσούλης.

Πόση τηλεθέαση έκανε;

Σύμφωνα μάλιστα, με τα μηχανάκια της Nielsen, η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» καθώς κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Το πρόγραμμα πέρασε σε αρκετά τέταρτα πάνω και από το 50%, φτάνοντας έως το 56,5% την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

Σημειώνεται πως τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Οι στιγμές που ξεχώρισαν

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του Survivor σχετικά με τους παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης οι οποίοι συνευρέθηκαν ερωτικά μέσα στο παιχνίδι. Ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου άκουσαν τα ονόματά τους μα δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο.

Ο τελικός του Survivor 2021 μπορεί να ξεκίνησε σε αρκετό κόσμο στο Άλσος Βεΐκου μα στιγματίστηκε από αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, πέρα από τους Τζέιμς Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, απουσίαζαν οι εξής παίκτες: Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε τα εξής, όταν υποδέχτηκε τον κόσμο στην έναρξη του τελικού του Survivor 2021: «Είναι εδώ οι παλιοί παίκτες οι οποίοι πέρασαν κι αυτοί μέσα από το φετινό Survivor για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που έχουν φτάσει στη θέση των δύο φιναλίστ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε, να τα πούμε, να δούμε μαζί πολύ ωραία πράγματα».

Επιπλέον, στον τελικό του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τους δύο φιναλίστ και την εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο. Παρόλα αυτά, θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, είπε το εξής για τον πρώην συνεργάτη του: «Θέλω να στείλω τη μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην πανέμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δύο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ».