Αλλάζουν οι κανόνες στο Survivor 2021 καθώς το παιχνίδι από ομαδικό, Κόκκινοι και Μπλε, γίνεται πλέον ατομικό, προκειμένου να φτάσουμε σιγά σιγά στην τελική τριάδα και κατ’ επέκταση στον μεγάλο νικητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το Survivor πρόκειται να γίνει ατομικό σε δύο με τρεις εβδομάδες. Και δεν θα είναι στους δέκα παίκτες αλλά στους οκτώ.

«Όταν λέμε ατομικό εννοούμε πως δεν θα υπάρχουν ματσαρίσματα, φιλίες, κλίκες κλπ. Ο καθένας θα αγωνίζεται μόνος του, δηλαδή θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη. Θα παίξουν και απέναντι π.χ. ο Τζέιμς με τον Νίκο ή ο Σάκης με την Μαριαλένα.Θα φτάνουν στους δυο κι εκεί ο νικητής θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

 

Έτσι, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, καθώς αυτό θα γίνεται μέσω κλήρωσης, κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα. «Αν για παράδειγμα, παίξει ο Σάκης με την Μαριαλένα ο καθένας θα προσπαθήσει να σώσει εκείνον όσο και αν είναι ζευγάρι», φανέρωσε η δημοσιογράφος.

Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως όλοι είναι εναντίον όλων στο Survivor το προσεχές διάστημα, αφού οι κανόνες αλλάζουν και θα γίνει ατομικό. Σκοπός του καθένα η παραμονή του στο ριάλιτι όσο περισσότερο γίνεται με πολλούς να εικάζουν ότι στην τελική τετράδα θα είναι Ηλίας, James, Νίκος και Σάκης.

Το Survivor επέστρεψε για μια ακόμα χρονιά

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Κόκκινοι και Μπλε δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Στο «τιμόνι» της παρουσίασης δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιανό.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.