Για τη σχέση της με τον νικητή του Survivor 2021, Σάκη Κατσούλη, αλλά και το γιατί χώρισε μαζί του πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «ΟΚ!» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, αναφέρθηκε, επίσης, και στα όσα είπαν η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Αρχικά, θυμίζουμε πως η Έλλη Γελεβεσάκη, που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «ΟΚ!» ότι πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο και ότι δεν μπήκε στο Survivor για να τη διεκδικήσει ξανά, αλλά για να γίνει διάσημος.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να με χρησιμοποιήσει. Αν ίσχυε αυτό το πράγμα, θα είχε φανεί ήδη. Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά», σχολίασε η Μαριαλένα.

«Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμαστε μαζί, ήταν ο τέλειος άντρας»

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη που είχε πει στο «Σου Κου Family» ότι, σύμφωνα με όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η ίδια, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι με τον Σάκη Κατσούλη, η νεαρή πρώην παίκτρια του Survivor, εξέφρασε το εξής:

«Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό γιατί από ό,τι μου είπε η μητέρα μου έγιναν και κάποιες συγκρίσεις που ήταν τελείως άτοπες. Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμαστε μαζί, ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια».

Ερωτηθείσα για τον λόγο που οι δύο τους χώρισαν, είπε ότι ήταν «για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε».