Εμείς πρώτοι εδώ στο Radar.gr αναδείξαμε την είδηση ότι ο περίφημος Χένρι Χόλτερμαν της Reggenborg θα συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της Alpha bank.

Και χθες κάναμε πρώτο θέμα την επιβεβαίωση σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ότι ο Χόλτερμαν, οΟλλανδός του Ελλάκτωρα θα συμμετάσχει σε ποσοστό 5% στο βιβλίο προσφορών της Alpha!
Και είναι γεγονός ότι:

Πρώτον, η κίνηση του Ολλανδού συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την διοίκηση της Alpha bank υπό τον Β. Ψάλτη!

Δεύτερον, πραγματοποιείται επανόρθωση από πλευράς συντονιστών, ειδικά της Goldman Sachs , η οποία στην αύξηση κεφαλαίου της Τρ. Πειραιώς λόγω υπερβάλλουσας ζήτησης και επιλεκτικών συμφωνιών που είχαν προηγηθεί, δεν έδωσαν το περιθώριο τότε στον Ολλανδό να συμμετάσχει, παρά το έμπρακτο ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει!

Επί του προκειμένου τώρα, για να κλείσουμε με είδηση: οι πληροφορίες λένε πως ο Ολλανδός του Ελλάκτωρα δεν θα συμμετάσχει με 5% στο βιβλίο προσφορών αλλά θα υποβάλει πρόταση για 7% της Alpha bank, ποσοστό που αν τελικώς αποκτήσει θα τον καταστήσει ως τον μεγαλύτερο (ιδιώτη) επενδυτή της τράπεζας ξεπερνώντας Πόλσον και Schroeder’s!!!