Ο πρίγκιπας Λούις, 4 ετών, έγινε γρήγορα ο σκηνοθέτης της βασιλικής οικογένειας, χάρη στις πολλές εκφράσεις του που αξίζουν meme και γίνονται αμέσως viral.

Αξέχαστες χαρακτηρίζει ο τύπος τις ξεκαρδιστικές στιγμές στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ και ο μικρός πρίγκιπας ξεχώρισε πάλι στη λειτουργία του Καθολικού Πάσχα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο νεαρός πρίγκιπας παρακολούθησε την Κυριακή του Πάσχα με την οικογένειά του για πρώτη φορά και ενώ ήταν ξεκάθαρα στην καλύτερη συμπεριφορά του, μας χάρισε μερικές από τις ανεκτίμητες εκφράσεις του προσώπου του.

Καθώς περπατούσε δίπλα στη μαμά Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Λούις έκανε το ξεκαρδιστικό άτακτο χαμόγελο που φαίνεται παραπάνω.

Στη συνέχεια, μόνο λίγες στιγμές αργότερα, φαινόταν αρκετά σκεπτικός καθώς η μητέρα του κοίταξε αυστηρά για να τον ελέγξει.

Ο πρίγκιπας Λούις απέδειξε πόσο γρήγορα μεγαλώνει με την πρώτη του λειτουργία για το Easter Mattins.

Καθώς η οικογένεια έφευγε από την τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, ο 4χρονος εθεάθη να σφίγγει το χέρι του πάστορα όπως όλοι οι άλλοι.

Έδειχνε επίσης αρκετά λιτός με το ναυτικό σακάκι, το πουκάμισο και τη γραβάτα του. Όλη η οικογένεια της Ουαλίας συντονίστηκε με μπλε ρούχα και ο μικρός πρίγκιπας Λούις πρόσθεσε ένα ζευγάρι φωτεινά μπλε σορτς και ψηλές κάλτσες.

Διαβάστε περισσότερα