Μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της παράταξης να… μαζέψουν κόσμο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη πόλη των Χανίων.

Προσέγγισαν υποψήφιους βουλευτές, πολιτικά γραφεία και όσους μπορούσαν για να δείξουν το στενό των Μουσούρων γεμάτο, ενώ προσπαθούσαν να παρακαλέσουν τον κόσμο από τα μαγαζιά να βγουν για να χαιρετήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, ένας εκ των «ιδιοκτητών» εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν ο ίδιος που οργάνωνε με ποιους θα συνομιλήσει ο Πρόεδρος του κόμματος μαζί με την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον εν λόγω κύριο για τις ρήτρες της ΔΕΗ, ο οποίος ύστερα από τη συζήτησή τους, τον ακολουθεί με σκοπό να τον καθοδηγήσει στις επόμενες επισκέψεις του.

Μόλις έγινε αντιληπτός από τις τηλεοπτικές κάμερες, ο δήθεν «αγανακτισμένος» κινήθηκε αμέσως προς τη στενή συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, την κ. Χατζηγεωργίου και εισήλθαν στα μαγαζιά, παρακαλώντας τους ιδιοκτήτες να περάσουν μερικά λεπτά με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ύστερα από μερικές ώρες, βρέθηκε πως ο συγκεκριμένος έμπορος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Φαλήρου με τον ΣΥΡΙΖΑ και ονομάζεται Κώστας Μερκουράκης.

Κατά τ’ άλλα, όλα γίνονται αυθόρμητα στο ΣΥΡΙΖΑ.