Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είδη ότι εντοπίστηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχείας που ενεπλάκη στο δυστύχημα των Τεμπών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη! Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών. Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε; Ποιος έδωσε την εντολή; Επιτέλους δώστε απαντήσεις! Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη».

Τέμπη: Εντοπίστηκε το κοντέινερ της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι αρχές 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε το κοντέινερ της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας που αναζητούσαν οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες και ο εφέτης ανακριτής, το οποίο  ήταν έμφορτο όταν συνέβη το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας για την τραγωδία στα Τέμπη παραμένει το ενδεχόμενο ύπαρξης εύφλεκτης ουσίας σε βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με έγγραφό του ο εφέτης ανακριτής έχει δώσει εντολή στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας και Λάρισας να μεταφερθεί με ασφάλεια σήμερα κιόλας στο Κουλούρι Λάρισας, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη