Kλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου και μίλησε για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά και τα σχόλια που άκουγε στο σχολείο από συμμαθητές της.

Η ηθοποιός δήλωσε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος: «Είναι αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα, όταν είσαι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καταστάση που σου είναι εντελώς άγνωστες, για πρώτη φορά κι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροί σου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν πάντα η μικρότερη, όταν έκανα μόντελινγκ. Κάτι χάνεις βέβαια και κάτι κερδίζεις. Εγώ νομίζω ότι πέρασα τα εφηβικά και τα φοιτητικά μου χρόνια πολύ αργότερα, όταν μπήκα στη δραματική σχολή».

Σχετικά με τα σχόλια που άκουγε από τους συμμαθητές της, δήλωσε: «Στο σχολείο έχει αλλάξει όλο αυτό το πράγμα. Υπήρχε μεν ένα πείραγμα, δηλαδή οι συμμαθητές μου έφερναν περιοδικά κι εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ, γιατί δεν το έλεγα. Μετά μπορεί να τα καρφιτσώνανε στον πίνακα, να έλεγαν στους δασκάλους “η Κλέλια αυτό κι η Κλέλια το άλλο” κι εγώ ντρεπόμουν».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να το ξέρουν. Δηλαδή, έφευγα και γυρνούσα στο σπίτι και δεν έλεγα τίποτα. Ένιωθα ότι μου έδινε μια ανεξαρτησία και νομίζω πως έχω μάθει πάρα πολύ τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία».

Κλέλια Ανδριολάτου: Έγινε το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας για μεγάλο οίκο μόδας στην Τουρκία

Διαβάστε ακόμη