Το… σύμπαν του “Karate Kid” αναγεννήθηκε τα τελευταία χρόνια, μέσω της τηλεοπτικής σειράς του Netflix, η οποία ακολουθεί τις ζωές των τότε εφήβων της αρχικής ταινίας του 1984, στη σημερινή εποχή.

Από ό,τι φαίνεται, η… αναζωπύρωση της «θρυλικής» ιστορίας οδήγησε τους ανθρώπους της Sony Pictures να… βάλουν στα σκαριά μία νέα ταινία “Karate Kid”.

Συγκεκριμένα, η Sony ανακοίνωσε το πρόγραμμα των κυκλοφοριών για το 2023 – 2024 και σύμφωνα με εκείνο, αναμένεται να δούμε το νέο και έκτο κινηματογραφικό “Karate Kid” στις αίθουσες από την 7η Ιουνίου 2024. Ακόμη, βέβαια, δεν έχουν γνωστοποιηθεί ούτε ο τίτλος της ταινίας, αλλά ούτε και οι συντελεστές.

Ωστόσο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, ο δημιουργός της σειράς, Τζον Χάργουϊτζ, έσπευσε να διευκρινίσει πως η επερχόμενη ταινία δε θα σχετίζεται με το “Cobra Kai”.

«Θα το λατρεύαμε κι εγώ και τα παιδιά να κάναμε κάποια ταινία “Karate Kid” και “Cobra Kai” και ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί, μία μέρα. Αλλά, αυτή η ταινία δεν προέρχεται από εμάς, ούτε επικεντρώνεται στο καστ του “Cobra Kai”. Δεν ξέρω πολλά για αυτή, αλλά ελπίζω να πάει καλά», έγραψε σε δημόσιο μήνυμα.

Διαβάστε ακόμη: