Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12), η 4η σεζόν του Cobra Kai στο Netflix, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό στιγμιότυπο με τους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται για “ψάρεμα”.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, όλα θα πάνε στραβά…

Η σύνοψη της 4ης σεζόν

Όπως σημειώνει το Unboxholics.com, στην τέταρτη σεζόν, τα ντότζο Μιγιάγκι-Ντο και Ιγκλ Φανγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν το Κόμπρα Κάι στο Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ Κ18… και όποιος χάσει θα πρέπει να κρεμάσει τη στολή του. Καθώς η Σαμάνθα και ο Μιγκέλ προσπαθούν να συνεχίσουν τη συμμαχία των ντότζο και ο Ρόμπι τα δίνει όλα στο Κόμπρα Κάι, η μοίρα του Βάλεϊ είναι πιο αβέβαιη από ποτέ άλλοτε. Τι ετοιμάζει ο Κριζ; Μπορούν ο Ντάνιελ και ο Τζόνι να θάψουν τη δεκαετή έχθρα τους και να νικήσουν τον Κριζ; Ή θα γίνει το Κόμπρα Κάι το πρόσωπο του καράτε στο Βάλεϊ;

https://www.youtube.com/watch?v=I3uX4uwrAaY

Το παρελθόν έρχεται να συγκρουστεί με το μέλλον του καράτε στην κοιλάδα, καθώς ο Terry Silver (Thomas Ian Griffith) επιστρέφει από το Karate Kid 3 για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον σατανικό Kreese (Martin Kove) και το Cobra Kai dojo. Την ίδια ώρα οι Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και Johnny Lawrence (William Zabka) ενώνουν τις δυνάμεις των δικό τους dojo, δηλαδή των Miyagi-do και Eagle Fang μπροστά στην επερχόμενη απειλή.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η δημιουργία της 5ης σεζόν του Cobra Kai.