Η επιτυχημένη σειρά του Netflix Cobra Kai που μετρά εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με την 6η και τελευταία σεζόν.

Το Netflix συνδύασε την επίσημη αρχή των γυρισμάτων της 6ης σεζόν με ένα βίντεο που δίνει μια ματιά από τα παρασκήνια του φινάλε του Cobra Kai με σύσσωμο το cast να δηλώνει κατενθουσιασμένο για την επιστροφή, παρόλο που όλοι αναγνωρίζουν το γλυκόπικρο αίσθημα ότι γυρίζουν τις τελευταίες τους σκηνές.

Οι William Zabka, Ralph Macchio, Tanner Buchanan, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Martin Kove, Thomas Ian Griffith, Yuji Okumoto, Tamlyn Tomita και Elisabeth Shue είναι μερικά πρόσωπα από το πολυπληθές cast που εμφανίζονται στο βίντεο, με πλάνα από την προπόνησή τους.

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν της σειράς θα ξεκινούσαν κανονικά τον Μάιο του 2023 όμως, λόγω της απεργίας των WGA και SAG-AFTRA στο Χόλιγουντ καθυστέρησαν. Οι συντελστές παρόλα αυτά, υπόσχονται να παραδώσουν την καλύτερη σεζόν του Cobra Kai που μάλιστα θα κρατήσει πολλά επεισόδια.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο X κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της 6ης σεζόν όπου είναι συγκεντρωμένοι οι:  Johnny Lawrence (William Zabka), Miguel Diaz (Xolo Mariduena), Sam La Russo (Mary Mouser), Robbie (Tanner Buchanan) και Devon Lee, μαζί με άλλα μέλη του Eagle Fang και του Miyagi Do.

Όλοι μαζί φαίνεται να κοιτούν προσηλωμένοι και με σεβασμό κάποιον άγνωστο και πιθανότατα νέο χαρακτήρα με τους fans βέβαια social media να εχουν κάνει τις δικές τους θεωρίες για το γεγονός ότι σε αυτή τη σκηνή θα υπάρξει μια μεγάλη επιστροφή με πιθανότερο σενάριο να είναι η Hilary Swank που είχε πρωταγωνιστήσει στο Karate Kid η νέα γενιά και είναι μια επιστροφή φημολογείται χρόνια. Ακόμη υπάρχει και το σενάριο της συμμετοχής του Jackie Chan ως Mr. Han από την ταινία “The Karate Kid” του 2010. Για το δεύτερο σενάριο παίζει ρόλο η πρόσφατη ανακοίνωση της νέας ταινίας του Karate Kid όπου θα συμμετέχει τελικά και ο Ralph Macchio και ο Jackie Chan ως LaRusso και Han αντίστοιχα.

Η 6η και τελευταία σεζόν του Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024 αποκλειστικά στο Netflix.

Διαβάστε ακόμη: